Bahamas Lay Z Spa

Terassin valaistus. Lataa korkearesoluutioinen kuva. Toimitus arviolta arkipäivässä! Allaspumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja mukiteline, joten voit nauttia virkistäviä juomia ja välipaloja altaassa. Kaasujääkaappi Sunwind Ventus.

BESTWAY LAY-Z-SPA BAHAMAS AIRJET ULKOPOREALLAS

Laiturin rakennustoiminta. Moi, Sivustollamme käytetään evästeitä. Skip to the end of the images gallery. Lataa korkearesoluutioinen kuva. Tuotetiedot Puhallettava poreallas on erinomainen valinta kaikkiin puutarhoihin, terasseille, mökille tai vaikka parvekkeelle! Lämpökapasiteetti: 40°C – Nettopaino: 27 kg – Veden enimmäissyvyys: 52 cm – Rentouttava AirJet™-kuplahierontajärjestelmä suutinta – Erityisen vahvat DuraPlus™-seinät on rasitustestattu ja ne ovat erittäin kestävät – Automaattinen Freeze Shield™ -lämmitystekniikka estää veden jäätymisen ja suojaa spa-allasta vahingoittumiselta – Spa-altaan lämmitin voidaan ohjelmoida etukäteen 40 bahamas lay z spa – ChemConnect™-annostelija varmistaa tasaisen klooritason spa-altaassa – Energiaa säästävä, ajastettu lämmitysjärjestelmä – Digitaalinen ohjauspaneeli ja spa-altaan pumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja kuppitelineillä ovat käytettävissä bahamas lay z spa sisäpuolelta – Vahvistettu kate turvalukituksilla – Sisältö: spa-allas, allaskate, allaspumppu, suodatinpatruuna VIChemConnect™-annostelija, korjauspaikka, AirJet™-järjestelmä. Lue lisää Hyväksy kaikki Vain välttämättömät.

bahamas lay z spa

Arvostele tuote:

Bahamas Airjet luo kylpylämäisen tunnelman kuppitelineillä ja lämmittimellä, joka voidaan ohjelmoida etukäteen jopa 40 päivälle. Uutiskirje Tilaa uutiskirjeemme:. Pikanouto Lahden varastolta saatavilla. Miellyttävät poreet kehollesi tarjoaa jopa ilmahierontasuihkua. Lue tarinamme.

kärkkäinen rullaverho

Ilmatäytteinen poreallas Bestway Lay-Z-Spa Bahamas AirJet hlöä puukuvio () |

Asiakaspalvelu auttaa sinua Pyrimme nostamaan jo tuotekuvauksissa esille kaiken olennaisen. Palram paviljongit. Yli Asiakasta. Vesileikit Kelluntalautat ja uimapatjat Vesilelut Uimarenkaat ja kellukkeet. Veden voi enimmillään asettaa 40°C lämpötilaan. Bestway on maailman johtava ulkoporealtaiden valmistaja, joten voit olla turvallisin mielin altaan laadun, suunnittelun ja teknologian suhteen.

Lay-z-spa bahamas airjet poreallas

Laite tulisi liittää suoraan sopivaan pistorasiaan. Ilmatäytteisen porealtaan saa helposti myös varastoitua, joten se kulkee kätevästi mukana paikasta toiseen. Lämpökapasiteetti: 40°C – Nettopaino: 27 kg – Veden enimmäissyvyys: 52 cm – Rentouttava AirJet™-kuplahierontajärjestelmä suutinta – Erityisen vahvat DuraPlus™-seinät on rasitustestattu ja ne ovat erittäin kestävät – Automaattinen Freeze Shield™ -lämmitystekniikka estää veden jäätymisen ja suojaa spa-allasta vahingoittumiselta – Spa-altaan lämmitin voidaan ohjelmoida etukäteen 40 päivälle – ChemConnect™-annostelija varmistaa tasaisen klooritason spa-altaassa – Energiaa säästävä, ajastettu lämmitysjärjestelmä – Digitaalinen ohjauspaneeli ja spa-altaan pumppu sisäisellä suodatusjärjestelmällä ja kuppitelineillä ovat käytettävissä spa-altaan sisäpuolelta – Vahvistettu kate turvalukituksilla – Sisältö: spa-allas, allaskate, allaspumppu, suodatinpatruuna VI , ChemConnect™-annostelija, korjauspaikka, AirJet™-järjestelmä. Allas tulee kotiin kätevässä paketissa ja paketissa on kaikki, mitä tarvitset käytön aloittamiseen. Puhallettava poreallas on erinomainen valinta kaikkiin puutarhoihin, terasseille, mökille tai vaikka parvekkeelle! Pressutallit Pohjoismaisiin olosuhteisiin Pressutalli g.