Balmuir Pyyhe Pellava

Liity MyStockmann-jäseneksi Kirjaudu sisään. Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Instagram Facebook YouTube. Kellon osto-opas. Capri-pellavapyyhe on lisätty ostoskoriin.

Balmuir Capri Pellavapyyhe (valkoinen)

Voit tehdä tilauksen joko verkkokaupassa tai tavaratalossa. Balmuir Capri-pellavapyyhe. Kritiikit 0. Gant Home Premium-pyyhe 50 x 70 cm. Tämä Balmuir-pyyhe on konepestävä ja se pestään 60 °C. Siirry maksamaan Uusi varaus. Alennuskoodin voit lisätä kassalla!

balmuir pyyhe pellava

Kirjaudu sisään

Casa Stockmann Lake-pyyhe. Lexington Original-pyyhe. Illalla tehdyt varaukset vahvistamme viimeistään seuraavana aukiolopäivänä. Eväste Hallitse evästeasetuksia. Tarkemmat tiedot. Varauksesi ei onnistunut.

gold f30 wellpur jysk

Balmuir Capri linen waffle towel, 45 x cm, optical white – Zoom Design

Alennushintaisia tuotteita saattaa olla jäljellä vain pieniä määriä, joten emme voi taata niiden saatavuutta. Valitse Koko null 45 x cm 70 x cm. Balmuir Waffle-pellavapyyhe. Varaa tavarataloon. Pellava on luonnonkuitu ja siitä irtoaa nukkaa ensimmäisillä pesukerroilla.

TUMMANHARMAA Balmuir Capri-pellavapyyhe |70 x cm | Pyyhkeet | Stockmann

Kirjaudu sisään, niin pääset käyttämään toivelistaa. Saat varausvahvistuksen 4 tunnin sisällä varauksestasi tavaratalon aukioloaikoina. Balmuir Waffle-pellavapyyhe. Artek Domus-tuoli. Luo tili. Balmuir Capri -pyyhkeissä yhdistyvät kaikki pellavan parhaat ominaisuudet – pyyhe kuivaa todella hyvin ja kuivuu uskomattoman nopeasti. Virhe, viestiä ei lähetetä.