Band Pro 4

Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. Armani Exchange. Ristiäislahja tytölle. Pinterest Sähköposti. Rannekellot Miesten kellot. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Band 4 Pro

Paksuus 11 mm. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Skip to the end of the images gallery. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

band pro 4

Halvin hinta:

Tommy Hilfiger. Älykoti – Smarthome. Päivän tarjoukset. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Lasten korut. Pöytähopeat Chippendale pöytähopeat. Virranhallinta Akkuteknologia Litiumioni Li-Ion.

leveä puolikuristava panta

Huawei Band 4 Pro, halvin hinta 41€

Tähkä pöytähopeat. Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Tekstiviesti-ilmoitukset Kyllä. Lahjat Lahjatavarat Georg Jensen. AMOLED-kosketusnäyttöä on miellyttävä käyttää, ja pehmeä silikoniranneke on likaa band pro 4 ja ihoystävällinen. Verkkokaupan asiakaspalvelu. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Huawei Band 4 Pro aktiivisuusranneke, hinta 79 €

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Ajanottolaitteet tyyleittäin. Venu 2 Plus. Tutustu kesätarjouksiin!