Baseus S2

Tab P10 Helppo kiinnittää pyörän tankoon. Kotelossa on metsäkuusi paikkaa korteille. Tilaa upea leopardi kuvioinen lompakko suojakotelo puhelimenkuoret. Kotelon ikkunan läpi voit käyttää kosketusnäyttöä.

Samsung Galaxy S2 Kuoret

Tämä tyylikäs punainen Rhombus lompakkokotelo sopii useaan eri puhelimeen. Beige Yleismallinen Kukka Lompakkokotelo Beige Yleismallinen Kukka Lompakkokotelo Suojaa puhelimesi tyylikäällä beigellä lompakkokotelolla, joka on koristeltu kukkasilla. Kotelon koko on: n. Käyttöä varten puhelin baseus s2 ottaa pois kotelon taskusta. Mukana tulee kaksi vaahtomuovipalaa, joiden avulla pienempikin puhelin pysyy tukevasti paikallaan. Kotelossa on monta korttipaikkaa.

baseus s2

Tuotteen tarkempi kuvaaminen

Laadukkaat sporttikuulokkeet järkihintaan! Ennen puhelimen laittamista pussiin, laita esim. Lisäksi tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 maanantaista perjantaihin, lähetetään samana päivänä. Puhelintuki: Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Luurinetistä saat esimerkiksi Baseuksen suojat kuulokkeille sekä telineet ja kaapelit älylaitteille nopealla toimitusajalla. Tyylikäs vaaleanpunainen kukilla koristeltu yleismallinen suojakotelo sopii useisiin eri puhelinmalleihin.

lameriana secret village

Samsung Galaxy S2 laturi – Uusimmat mallit – Parhaat hinnat

Kevyessä ja ohuessa kotelossa on viisi korttipaikkaa ja kaksi suurta taskuja, joista toisessa säilytät puhelinta ja toisessa seteleitä ja kuitteja. Suurien taskujen baseus s2 n. Sinulla on aina ylimääräistä virtaa laitteillesi, missä tahansa oletkin, kiitos sen silikoniselle hihnalle. Tilauksen arvo baseus s2 50 euroa. YLI 8. Sisäänrakennettu älykäs siru tunnistaa laitteesi automaattisesti ja tuottaa tarvittavan virran. Sopii kaikille Universal Serial Bus-laitteille ja Qi-yhteensopiville puhelimille.

Baseus Speaker Bluetooth Lanyard E03 Outdoor Silver-White (NGES2)

Kotelossa on kaksi tasku esim. MING pystymallisen vyökotelon. Kaapelin latausteho: 2. Kotelo on kevyt ja erittäin ohut. Sopii puhelimille joiden leveys on: 63mmmm ja paksuus alle 10mm.