Batiste Xxl Dry Shampoo

Kuivashampoot ja hiuspuuterit. Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Jatka shoppailua Siirry maksamaan. Miinuksena on suihkeen vaalea väri, joka ei blendaudu täysin melkein mustiin hiuksiin. Etsi brändien, tuotteiden ja myymälöiden joukosta.

Batiste XXL Volume 50 ml kuivashampoo

Omiin punaisiin hiuksiini tuote jättää ehkä hieman vaaleutta, mutta sitä ei juuret huomaa. Suodata kritiikit. Joulukuu 21, Updated: Helmikuu 25, Lue artikkeli. En kuitenkaan välttämättä kaipaa kuivashampoolta ihan näin paljon tuuheuttavaa vaikutusta, koska tekee samalla hiuksista jotenkin karheammat batiste xxl dry shampoo hieman tahmaiset ja muutenkin”kuivashampoo päivinä” pidän hiukset mielellään kiini. Tuote on tilapäisesti loppuunmyyty.

batiste xxl dry shampoo

Hinta- ja tuotetiedot

Pyyntöäsi käsitellään. Edullinen kuivashampoo tuomaan tuuheutta. Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut. Käyttäjien arvostelut Already have an account? Lue artikkeli. Jättää hiuksiin hieman vaaleaa väriä, jonka kyllä saa pöyhimällä häivytettyä ainakin keskiruskeisiin hiuksiin.

ikea kori pöytä

Batiste XXL Volume Dry Shampoo ml – €

Suosittelisitko tuotetta? Saat ilmaisen toimituksen tilaukseesi, kun ostat jäsenhintaan! Aurinkopuuterit Irtopuuterit Kivipuuterit Korostustuotteet Poskipunat. Aamulla tukka tuntuvat ihanan raikkailta ja tuuheilta. Saat varausvahvistuksen 4 tunnin sisällä varauksestasi tavaratalon aukioloaikoina. Makea, jotenkin pikkutyttömäinen tuoksu, josta tykkään, mutta joka ei välttämättä OLE kaikkien mieleen.

Batiste Stylist XXL Volume Dry Shampoo -kuivashampoo ml | ml | Hoitoaineet | Stockmann

Kirjoita arvostelu. Jos varausaika ehtii umpeutua, jalosteet vapautetaan takaisin myyntiin. Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo ml. Ok Peru. Voit tehdä tilauksen joko verkkokaupassa tai tavaratalossa.