Battlefield 3 End Game

Vuodenajoista teemansa ottavat tantereet tuovat lisäväriä entuudestaan tuttuihin kenttiin ja ovat muutenkin pohjakaavaltaan hyvin suunniteltuja ryhmäpohjaiseen toimintaan. Lue lisää. End Game demonstroi kipeällä tavalla, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Olet offline-tilassa Origin on offline-tilassa. Kentälle ilmestyvien pelaajien tappaminen niille sijoilleen on Battlefieldin halveksituimpia tekoja, mutta lipunryöstössä kenttäsuunnittelu suorastaan kannustaa sellaiseen. Uusia pienaseita ei OLE mukana lainkaan, eivätkä it-jeepit ja krossipyörät hirveästi lohduta.

Battlefield 3™ End Game

Pikkarainen jätti kotiväen taakse ja siirtyi rintamalle ottamaan vihollisen lippu tangosta mittaa. Eikä ilmiö rajoitu enää pelkkiin konsoleihin, sillä pc on ihan samassa veneessä. Kiidä vihollislinjojen taakse ketterillä maastomoottoripyörillä tai hoitele vihollisia kevyillä ilmatorjunta-ajoneuvoilla. Vaihda taisteluvaihde silmään. Syntyalueet ovat täysin suojattomia ja vain noin sadan metrin päässä lipulta. Jos sinulla on jo Battlefield 3 end game 3 Premium, saat tämän sisällön automaattisesti. Pelattavuuden osalta Sabalan Pipeline on näennäisen aukea, mutta se tarjoaa siitä huolimatta lukuisia suojapaikkoja ja näköesteitä niin jalkaväelle kuin ajoneuvoille.

battlefield 3 end game

Yleiskatsaus

Tärkeimmät ominaisuudet: Koe neljä uutta karttaa ja kaksi klassista pelitilaa. Joen halkoma alue jakaa osapuolet veden molemmin puolin. Siirry online-tilaan yhdistetään uudelleen. Eikä ilmiö rajoitu enää pelkkiin konsoleihin, sillä pc on ihan samassa veneessä. Mahtavat mestariteokset Electronic Arts on tehnyt Battlefield 3:n ladattavilla lisäosilla tiettävästi miljoonan dollarin tilin. Ilo on kuitenkin kiinni pelaajista itsestään.

acer aspire i5 16gb ram

Osta Battlefield 3: End Game (Nordic)

Close Quartersin tiiviit lähitaistelukentät ja Armored Killin aakeet laakeet eivät voisi olla kauempana toisistaan, ja silti ne sopivat samaan peliin. Ei tunnuksia? Uusia pienaseita ei OLE battlefield 3 end game lainkaan, eivätkä it-jeepit ja krossipyörät hirveästi lohduta. Rekisteröidy foorumille. Kiidä vihollislinjojen taakse ketterillä maastomoottoripyörillä tai hoitele vihollisia kevyillä ilmatorjunta-ajoneuvoilla. Lopun hetkillä Battlefield 3 olisi ansainnut parempaa. Toivottavasti Battlefield 4 :n verkkomittelöt pitävät pelimuodon sisällään jo julkaisupäivänä.

Battlefield 3: End Game (DLC) | KonsoliFIN – Pelaamisen keskipiste

Viidestä teemapaketista koostuva Battlefield 3 Premium on kaikkien aikojen paras delsu. Uudet ajoneuvot ja taisteluvälineet olisivat voineet pelastaa paljon, mutta End Gamen anti jää sillä osa-alueella kovin vaatimattomaksi. Kentälle ilmestyvien pelaajien surmaaminen niille sijoilleen on Battlefieldin halveksituimpia tekoja, mutta lipunryöstössä kenttäsuunnittelu suorastaan kannustaa sellaiseen. Bad Language Violence. Battlefield 3: Aftermath PC — Tuhat ja yksi luotia kritiikit ps3 xbox battlefield dlc.