Bauhaus Lumilapio

Laadukkaat, kotimaiset Bauhaus lumilapio jääraudat, lumilapiot ja lumikolat kaikenlaiseen jäänpoistoon ja lumenluontiin saat varmasti edulliseen hintaan tavarataloistamme. Green terassimatto cm antrasiitti. Rajaa tuotteita. Henkilökohtaiset suojaimet ja Ensiapu. Sopii ammatti- ja kuluttajakäyttöön Sivu You’re currently reading page 1 Sivu 2 Sivu Seuraava.

Talvityökalut ja -tarvikkeet

Lumentyönnin sininen cm. Tarmo lumikola 70cm. Avoimet työpaikat Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea! Linkedin – Lakkapää. Bauhaus lumilapio täytyy olla kevyitä vetää ja nostaa, mutta kestäviä ja jäykkiä, jotta ne pureutuvat lumeen ja jäähän. Lue lisää.

bauhaus lumilapio

Ajankohtaiset tuotteet

Osec jauhesammutin 6kg. Ampro kuorinta- ja katkaisupihdit 6″ mm. Tabell aurinkopurje 3x3x3m harmaa. Suojaimet ja Ensiapu. Masi lumikola.

canon ef-m objektiivit

Lumikolat, lumentyöntimet ja lumilapiot |

Muut Lumityökalut. Bauhaus lumilapio tavarataloihin. Sään ja iskunkestävä aurauskeppi, kepin päässä Useimmat lumentekovälineet on muotoiltu myös ergonomia mielessä, jotta pystyt tarttumaan lapioon tukevasti myös paksuilla kintailla sekä työntämään lumikolaa ilman selkäkipuja. Heti varastosta 6 kpl. Yli 30 myymälää. Ma – Pe – La 9.

Talvityökalut ja -tarvikkeet |

PrimaDog northern treats kalkkuna-peuratanko 80g. Masi lumilasta Swing. Sadevesiastia kannella ja hanalla l. Harju häkävaroitin LCD-näytöllä. Masi lumikola Nova Max.