Bb Voide Cc Voide

Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. BB-voide eli BB Cream tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Hyvät värisävyt suomalaiselle iholle, natural beige sopii hyvin alkukesän hieman päivettyneelle iholle, mutta loppukesästä on jo liian vaalea, kun ilman varsinaista auringon ottoa väkisinkin päivettyy ulkona aikaa viettäessä. Vatsan hyvinvointi Glutamiini Bb voide cc voide. Käytän sitä käytännössä kaikkien asiakkaideni kanssa, koska se tuntuu niin kevyeltä, näyttää niin luonnolliselta ja palvelee niin montaa eri tarkoitusta yhden tuotteen muodossa, hän lisää. Your Name. Tätä CC-voidetta voi siis hyvin käyttää silmänympärysihollakin.

BB- vai CC-voide? Tätä kirjainyhdistelmät tarkoittavat

Leivonta Sokerit Makeutusaine Jauhot. Ne kirkastuvat todella paljon, vaikka aavistuksen luonnollinen tummuus alta kuultaakin. You also have the option to opt-out of these cookies. Wetbrush-hiusharja muutti elämäni takkujen selvittelyssä. Kaksi sävyä.

bb voide cc voide

TILAA UUTISKIRJE

CC-voiteet ovat siitä näppäriä, että ne ovat vaivattomia levittää ja muutenkin nopeita käyttää. Se on Graalin malja, jossa yhdistyvät peittävyys, juonteiden, ryppyjen ja ihohuokosten häivyttäminen, sekä mahdollisimman luonnollinen lopputulos, Serra ylistää. CC-voide on pakattu tuubiin, jossa on pumppumekanismi. Sävyvalintani osui täydellisesti nappiin. Lue myös: Pieni perustietopaketti aurinkosuojista.

lounaspaikat kaarina

BB-voide eli BB Cream loihtii luonnollisen virheettömän ihon – Dermosil

BB-voide eli BB Cream tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään. Läpikuultava koostumus ei täysin peitä esimerkiksi pisamia. Psykologin vinkit koko perheen poikkeusarkeen. Myöhemmin ostin merkin CC-voiteista mattaversion, ja nyt ostin kokeiluuni tämän heleämmän lopputuloksen antavan CC-voiteen. Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Testissä ihoa sävyttävät-, BB- ja CC -voiteet – Naiselo | Lily

Kun tämä CC-voide on jo itsessään niin kosteuttava, kasvoöljy sen alla on liikaa, jolloin meikkivoide alkaa liejuuntua muutaman tunnin jälkeen. Wetbrush-hiusharja muutti elämäni takkujen selvittelyssä. Tuija L. Psykologin vinkit koko perheen poikkeusarkeen. Tällöin sen hoitavista ominaisuuksista pääsevät nauttimaan myös he, jotka haluavat täydellisen peittävän lopputuloksen. Se jarruttaa hieman ihoa vanhentavien UV-säteiden tekosia, mutta ei Object Linking and Embedding riittävän voimakas estääkseen ihon palamista.