Benq Xl2430t 144hz 1ms

Virrankulutus PowerSave 0,5 W. Ollut vähäisellä käytöllä. Lisätiedot Nyt olisi myynnissä ylimääräisena perusvarma benkku pelinäyttö. CDON Ei hdmi. Jos hinta ei miellytä, otan hinta ehdotuksia vastaan. Foorumi Kaupankäynti-alue Myydään Näytöt ja videotykit.

Benq XL2430T 24″ Gaming Full HD

Ei hdmi. Taasko se romu on hajalla? Lisätiedot Uuden tieltä vanha täysin kunnossa oleva näyttö pois. Ei kuolleita pikseleitä tms. Ei mitään vikoja. Tuotteen korkeus mm. Erittäin hyvä kuntoinen pelinäyttö uudelle omistjalle.

benq xl2430t 144hz 1ms

Tuotteen ominaisuudet

Moniviestimet Sisäänrakennettu kamera Ei. Itsellä jäänyt pelaaminen kokonaan niin tarpeettomana myyntiin. Benq 24 hz pelinäyttö. Katselukulma, vaakasuora °. Kuvapikselitiheys 0, x 0, mm.

bluetooth gateway xiaomi

Ilmoitusta ei löytynyt

Taasko se romu on hajalla? Integroitu kortinlukija Ei. BenQ 24 tietokoneen näyttö. Näyttö on tosiaan 24 tuumainen, hz ja 1ms vasteajalla, joten sopii kaikenlaiseen pelaamiseen tosi hyvin. Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi tänne.

Myyty – BenQ XLT -näyttö | hz, 1ms | *Vanda* | TechBBS

Taasko se romu on hajalla? CDON Comes with dual-link DVI cable. Näyttö Näytön halkaisija 24 ”. Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka , tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, osta Näyttö BenQ 9H. Nouto Lahti, Saksala.