Bergans Rinkka

Lisätiedot Tuotekoodi: EAN: Käyttötarkoitus on ratkaiseva. Härkila Bergans rinkka ja kengät. Vetoisuus on silloin usein yli 40 litraa. Ensin koko ja vetoisuus, jota mitataan litroilla. Olkahihnat Dual Density -vaahtmateriaalia. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon.

Bergans Trollhetta V5 75 Rinkka, sininen

Retkivarusteet kpl. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Siirry tuotesivulle. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Tuotekoodi: EAN: Irroitettava, bergans rinkka säädettävä ja kelluva ylälokero.

bergans rinkka

Rinkka, retkeilijän kumppani kaikin eväin

Härkila Erävaatteet ja kengät. Suomi 6 kpl. Onkin tärkeää, että reppu sopii vaeltajan selkään ja oikeilla rintahihnoilla painoa voi tasata rintapuolelle. Tuote tilapäisesti loppu. Torin turvallisuusvinkit. Tarpeen ja matkan mukaan. Tuotekoodi: EAN:

bosch akkuporakone 12v

Bergans Reput & Rinkat edullisesti netistä |

Useat vastaukset löytyvät kun miettii käyttötarkoitusta ja kuinka usein uskoo rinkan nousevan selkäänsä. Tulosta ilmoitus. Kevyt rinkka vai hurjasti tilaa? Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Tuotekoodi: EAN:

Bergans Trollhetta V5 75 L, rinkka – Vihreä – Rinkat | XXL

Jo 20 vuotta kevytretkeilijöiden suosiossa ollut rinkkamallisto on kehittynyt jatkuvasti ja sen viides versio on taas edeltäjiäänkin kevyempi ja parempi. Tervetuloa uudistuneille sivuillemme! Ylälokerossa sisä- ja ulkotasku. Siirry keskusteluun. Arvostele tuote, niin saat etukupongin!