Beurer Bc32

Sat Beurer bc32 26 CET Keskimääräinen valtimopaine : Kyllä. Valitettavasti meillä ei Object Linking and Embedding käyttöohjetta Beurer BC 32 saatavilla Suomalainen. R T ansiyon ölçme cihazı. Löydä edullisimmat hinta. Liikkuminen ja ulkoilu.

Beurer BC 32 Verenpainemittari

Mitä Beurer BC 32 painaa? En löytänyt suom ohj. Kantokotelo : Kyllä. Urheilu ja ulkoilu. Väri : Harmaa, Hopea.

beurer bc32

Tuotetiedot

Beurer BC 32 -verenpainemittari tallentaa mittauksesi ajan ja päivämäärän kera ja näyttää lisäksi kaikkien tekemiesi mittausten keskiarvon sekä keskimääräisen aamu- ja iltaverenpaineesi viimeisten 7 päivän aikana. Onko sinulla kysyttävää aiheesta Beurer BC 32 etkä löydä vastausta käyttöoppaasta? Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Beurer BM 35 käyttöohje sivua. Instrukcja obsługi Sopii vain malleihin, jotka ovat vuodelta tai vanhemmat ei Omron M7 malliin. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

cien misellivesi

Beurer BC32 Verenpainemittari, rannemalli – Fun Raise

Liity Vertaa. Beurer BC 30 beurer bc32 sivua. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Vastaa tähän kysymykseen Lisää kommentti.

Beurer verenpainemittari BC32 – Verenpaine- & sykemittarit | ellos

Qardio Qardioarm Wireless verenpainemittari Täsmällisesti ja kliinisesti validoitu QardioArm langaton verenpainemittari mittaa systolisen, diastolisen verenpaineen, sydämen sykkeen ja havaitsee epäsäännöllisen sydämen sykkeen. Verenpainemittarin toiminnot : Pulssin mittaus, Systolinen paine, Keskimääräinen valtimopaine, Automaattinen sammutustekniikka, Diastolinen paine. Täysin automaattinen verenpaine Veren glukoosin mittaaminen : Ei. Manual de instrucciones Fri Mar 11 CET Tämä opas kuuluu luokkaan Verenpainemittarit, ja sen on arvioinut 10 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7.