Bmw F10 Chip Tuning

Entäs sen toisen turbon? Pitkän kehitystyön tuloksena uusien BMW Fxx-sarjan diesel mallien atk-ohjelmointi on nyt mahdollista. Kiken autosta puuttui alkumittauksessa yli 20 hp siitä mitä tehdas ilmoittaa. Tavote ois että mustaa savua ei saisi pahemmin tulla. Mutta esim.

Chip Tuning ”lastu” BMW 5-srj (F07, F10/F11) vm.2009-2016 525d, +27hp, Racechip GTS

Sellainen oli edellisessä Essä jo ostaessa, ja hyvin pelitti. Piirilevyn irtirepiminen ei OLE enää bmw f10 chip tuning hommiani. Vai onko ns suomalaiset ohjelmat kopioitu jostakin ulkomailta ja asennetaan omana tuotteena Haluaisin uudehkoon f sarjan autoon suomalaisen tyypin tekemän ohjelman ja haluan nähdä myös henkilön. Lotosta kun voitan niin majuri saa mulle tuoda sellaisen 😀 No jos tulee vain 6 oikein niin tuu vaihtaan nelikkoon, varuisteita piisaa Sulla tulee muuten tuplareissu ku rupeet katumapäälle ; Itsellä tulee keväällä reissu taas seinäjoelle ja taas yksi DPF-kenno saa muuttaa roskalavalle, saas nähdä paljon tästä N57 koneesta irtoaa.

bmw f10 chip tuning

Ohjausyksikön ohjelmoinnin spesialisti

Ja itellähän tuo d on käyny Karalalla päivän säädöllä. Tässä miettinyt että pitäskö kuitenki dpf:ä nakata mäkeen vai olisiko vihreä ja nauttisi puhtaasta perästä :orava: Jätä se pönttö paikalleen. Kyllä savukin ois kelvannut jos vaan voimaa ois saanut lisää :smoke: Korjaa jos olen väärässä :jep: Mulla oli tuo käsijarru mukana, olisin muuten jäänyt pitempään :redface: Ja oon valmis tuleen uudestaan jos vaan luvataan että voimaa tulee lisää ; Samalla sitten se downpipe.. Antti kyllä mittaa aina ensin vakio tehot.. CMD – kaapelin valmistajalla jo kova kiire myydä työkalua ennakkoon, varmaan useampikin sovellus esitellään käytännössä sitten yhtä aikaa.

blaupunkt 32

F10\F11 tehonlisäykset [Archive] – BTCF Forum

Äkkiäpäs sulla tuli tehonnälkä : Onko pohjanmaalle tullut kesä? Onkohan tuollainen ns. Railipumppu niistä ensinnä loppuu. Saattaa vaan muutaman version vaatia. Toyota ja Lexus Optimointi Nyt Saatavilla.

One moment, please

Ei mene tukkoon. Hienosti auto muuttui sen vähä mitä nyt pystyy kokeilemaan! Enkä usko että se kenestäkään on varsinainen nautinto ollut se boxin purkaminen. Tehonlisäykseen sopii jo M-sport korisarjakin, kattelin että reilulla tonnilla sais koko setin etupuskuri, helmat, takapuskuri. Korjatkaa jos oon väärässä. Piirilevyn irtirepiminen ei Object Linking and Embedding enää minun hommiani.