Braun Series 9 Pro 9467cc

Ainutlaatuinen Flex-pää tekee hoidosta helppoa ja vaivatonta. Yhteensopiva kaikkien ladattavien Oral-B -sähköhammasharjojen kanssa, poislukien Oral-B Sonic -hammasharjat. Oral-B-sovellus antaa sinulle reaaliaikaista palautetta, jonka avulla voit harjata tehokkaammin. Tämä parranajokone on ideaalinen 3-intyökalu parran muotoiluun. Pitkä akunkesto Parranajokoneen litiumioniakku tarjoaa jopa kolme viikkoa ajoaikaa ja viiden minuutin pikalatauksen. Harrastus ja vapaa-aika.

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Braun

Mittaa lämmön 10 sekunnissa. Käytön jälkeen Braun CC -partakone on helppo jättää latautumaan ja puhdistumaan automaattisesti mukana tulevaan 5-in-1 SmartCare -latausasemaan. Partakonetta voit käyttää myös suihkussa, sillä se on vedenpitävä. Vedenkestävä struktuuri Parranajokone on täysin vesitiivis, joten se Lisäksi hammasharja auttaa suojaamaan ikeniä patentoidulla SmartRing- ja Pressure Control -t Kuva ja ääni.

braun series 9 pro 9467cc

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Pyöristetty harjaspää puhdistaa hellävaraisesti käyttämällä erityisen pehmeitä harjaksia. Kategoriat searchcategory : 72 Parranajokoneet. Käytännöllisen 5 minuutin pikalataustoiminnon avulla voit hallita aamurutiineja, jos unohdat ladata parranajokoneen. Pop Up tarkkuustrimmerillä viimeistelet parranajosi siististi. Automaattinen mukautuminen ihonsävyyn Karvanpoistolaite mukautuu automaattisesti ihonsävyn mukaan säätäen valon voimakkuutta sopivaksi eri ihoalueilla, mikä takaa tehokkaan ja turvallisen karvojen Koti ja sisustus. Parranajokonetta voi käyttää sekä kuivalle, että kostealle iholle, ja sen akussa riittää virtaa 50 minuutiksi.

loisteputki kattovalaisin

Skinguard Sensitive -partahöylä + 2 vaihtoterää | Gillette, Refill, Coding

Ainutlaatuinen Flex-pää tekee hoidosta helppoa ja vaivatonta. Oral-B-sovellus antaa sinulle reaaliaikaista palautetta, jonka avulla voit harjata tehokkaammin. Myös ongelma-alueilla. Mukana tulevan EasyClick-partatrimmerin saa helposti napsautettua paikoilleen. Pakkauksessa on kaksi vartta, kaksi harjaspäätä j

braun cc Kaikki kauneus & terveystuotteet, helpos

Vedenkestävä rakenne Parranajokone on täysin vesitiivis, joten se Pakkauksessa on kaksi vartta, kaksi harjaspäätä j Ihon terveyttä edistävän, kansainvälisen Skin Health Alliance -järjestön kliinisesti ja dermatologisesti testaama ja ihoystävälliseksi toteama. Braun Series 9 on tehokas sähköparranajokone: 5 parranajoelementtiä vangitsee yhdellä vedolla enemmän karvoja virheettömän parranajon aikaansaamiseksi. Urheilu ja ulkoilu.