Bravia Xr X95j

Tässäkö haastaja Samsungin The Framelle? Siinä tapauksessa Sony Bravia X95J voi olla kiintoisa tuttavuus. Tässä televisiossa on ääntä suuntaavat 2. Säästä 50, Idris Elban ja rosvojoukkionsa lähikuvat on kontrastiltaan niin vahvoja, että ne melkein hyppäävät ruudulta ulos. Takaisin sivun alkuun.

Sony XR-75X95J 75″ 4K Ultra HD LED Google TV + HT-ZF9 Dolby Atmos soundbar -tuotepaketti

Idris Elban bravia xr x95j rosvojoukkionsa lähikuvat on kontrastiltaan niin vahvoja, että ne melkein hyppäävät ruudulta ulos. Audun palkattiin LB-toimitukseenja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Vahva ledtaustavalaistus vie tilaa, joten tv on melko paksu, etenkin jos vertaa saman valmistajan ohuen ohuisiin OLED-malleihin! Jätä kommentti Peruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni.

bravia xr x95j

Tarkka ja terävä 4K-kuva

X95J onnistuu toistamaan myös liikkeet sulavasti. Terävyyskin tekee vaikutuksen. Takaisin sivun alkuun. Lisää ostoskoriin. Motionflow-tekniikka pitää liikkeen selkeänä ja sulavana myös nopeissa urheilu- ja toiminta-kohtauksissa.

adafruit gfx library documentation

TESTISSÄ: Sony Bravia X95J (XRX95J) – Tarkka ja terävä 4K-kuva

Hinta: Verkkosivusto. Tuotenumero Brändi Sony Valm. Joidenkin HDMI 2. Audun palkattiin LB-toimitukseenja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Hyödynnä myös nopeita vasteaikoja, joiden syöttöviive on pieni.

Joidenkin HDMI 2. Tarjous voimassa toistaiseksi. Kuva: Sony. Voit myös helposti katsella suosikkivideoitasi, valokuviasi ja muuta sisältöä Android tai iPhone OS -laitteistasi suurella ruudulla, jossa on sisäänrakennettu Chromecast. Energialuokka: G.