Britax Kidfix I-size Kokemuksia

Meillä on vuosikkaalla autossa recaron ja cybexin kääntyvät istuimet, kummankin autossa omat. Kaupallinen yhteistyö Britax Römerin kanssa Turva vyö istuimen valitseminen on kuin mikä tahansa lapsiin britax kidfix i-size kokemuksia ensin mietitään teoriassa paras ratkaisu ja sitten praxis neuvoo miten loppujen lopuksi tehdään. Kidfix i-Size turvaistuimia on mahdollista saada rinnakkain moniin automalleihin kolme vierekkäin auton takapenkille. Istuinsuojassa on huppu, josta se saadaan kiinnitettyä auton istuimen pääntukeen Voi olla esim. Kannattaa kuitenkin silti muistaa, että vain puolet arvosanasta tulee turvallisuudesta ja loput käytettävyydestä jota voi olla vaikea objektiivisesti arvioida.

Nämä turvaistuimet epäonnistuivat testissä – Katso, miten uusi turvatyynyistuin pärjäsi!

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Myöskään isofix-kiinnitys ei OLE ongelma sillä isofix-kiinnitteisiä istuimia voi käyttää myös turvavyöllä kiinnitettynä tarkista käyttöohjeesta. Lisäksi mielestäni kivijalkakauppa on näissä asioissa iso plussa: istuinta pääsee sovittamaan ja käyttöön saa opastuksen. Uutiskirjeen tilaajana saat etuja ja tarjouksia ensimmäisten joukossa! Turvavyön tulee rullautua takaisin paikoilleen.

britax kidfix i-size kokemuksia

Testitulokset

Heti verkkokaupasta ja Vantaan myymälästä yli 3 kpl. Pehmustettu pääntuki suojaa lapsen päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta. Istuimen kuori suojaa lasta päästä lantioon erityisesti sivutörmäyksessä. Jos mietit, mikä automme on, niin se on Ford S-Max, josta kokemuksia tässä postauksessa. Pääntuki ja yläselkää vasten tuleva istuimen osa ovat selkäesti pehmeämpää materiaalia.

3070ti 3dmark

Britax Römer Kidfix III M | Autoliitto

Sen sijaan turvavyökiinnitteinen turvavyöistuin pitää muistaa kiinnittää aina kolmipistevyöllä kiinni autoon, ettei se pääse liikkumaan vapaasti britax kidfix i-size kokemuksia. Jos mietit, mikä automme on, niin se on Ford S-Max, josta kokemuksia tässä postauksessa. Pehmustetulla pääntuella on myöskin turvallisuusfunktio, sillä sen vaahtomuovipehmuste vaimentaa iskuja ja eteenpäin suuntautuvia äkkiliikkeitä niskan ja pään seudulla. Paikkavalinnan etu on se, että reunoilla matkustavat isommat lapset voivat kumpikin huomioida DUALFIXissä kohdetta lähestyvää nuorimmaistamme. Leave a Comment Cancel reply You must be logged in to post a comment. Britax Kidfix i-Size turvaistuimen pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon.

Britax Kidfix i-Size Turvavyöistuin (cm) – Vaunu-aitta

BeSafe Jos turvavyöistuimessa on sarvet, tarkista että vyö kulkee aina sarvien alta. Turvaistuimeen kuuluvat turvavyön ohjaimet auttavat kiinnittämään istuimen oikein. Turvakaukalot ja telakat. Ei välttämättä kannata täysin sulkea pois mahdollisuutta asentaa jokin istuimista myös etupenkille turvatyyny pois. KIDFIXin turvavyön ohjain, vai pitäisikö sanoa läpivienti, toimii kuin karbiinihaka: vyö sujahtaa helposti ohjaimeen, mutta vyön irrottamiseksi pitää aukaista salpa.