Britax Romer Kidfix I-size Review

The seat and head restraint provided good protection against whiplash injury in the event of a rear-end collision. Skip to the beginning of the images gallery. CRS Installation Check However, the driver’s door was found not to be fully latched when britax romer kidfix i-size review car was inspected after the test and the car was penalised. Älykkäästi suunniteltu Kidfix i-Size turvaistuin painaa noin 0,6 kilogramman vähemmän kuin edeltäjänsä, mikä osaltaan lisää toiminnan tehokkuutta. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen.

KIDFIX i-SIZE

Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki: Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla. Saatat tarvita myös näitä. Takuuaika 24 kk.

britax romer kidfix i-size review

1 tuotearvostelu

Istuin voidaan kiinnittää Isofix -kiinnityksellä tai ilman. JavaScript seems to be disabled in your browser. Lisäksi Britax pienentää tuotteen mukana toimitettavien painettujen lehtisten määrää tarjoamalla enemmän valikoimaa verkossa. Lane Support 0 Pts. Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja tekevät matkanteosta lapselle mukavaa. Kidfix i-Size turvaistuin sisältää integroidut Isofix -kiinnitykset, joiden avulla voit kiinnittää autonistuimen autosi Isofix -kiinnityskohtiin. Lane Assist System.

lego jurassic world t-rex rampage

Britax Kidfix i-Size Storm Grey

Tuuletus: Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä. Frontal Offset Deformable Barrier. Dummy readings indicated good protection of the knees and femurs of both the driver and passenger. Turvaistuimen Istuma-alue on muotoiltu uudelleen tiiviissä yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa siten, että kaulaan kohdistuva kuormitus vähenee jopa 50 kg. Lane Support 0 Pts. Speed Assistance.

Britax Dualfix iSense BR Midnight Grey

Ilmanvaihto ja irrotettava päällinen Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä. Leg Impact 6. Helposti säädettävä, ergonominen pääntuki: Pääntukemme on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Good Adequate Marginal Weak Poor. Seatbelt Reminder 3. Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen.