Brother Ompelukone Puolaus

Kurssin esittely. Viimeiset harjoitukset kannattaa ommella jo lankojen kanssa, jotta lankojen pujotukset ja ommelten säädöt brother ompelukone puolaus tutuiksi. Suttua tulee ja puolakotelosta kuuluu ääntä jo kolmannella pistolla vaikka pelkästään käsipyörää pyöritämällä ompelisi. ARTS workshops ok7 costume w Ompelun aloittaminen myös hitaalla vauhdilla. Tarkista asia. Tuki ja ladattavat tiedostot X-5 Väärä tuote?

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Ompelukoneen alalanka tekee suttua. Erilaisten ompeleiden käyttökohteet:. Hyvä kone ollut ja löytyy huolitteleva jousto-ommelkin sekä miljoona muuta. Show notifications 0. Pujota langanpää sisäkautta puolassa olevaan reikään.

brother ompelukone puolaus

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Ihan samalla tavalla pujotettu kuin aina ennenkin. Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys Käyttöohjeet Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet. Sivustomme käyttää evästeitä. Ompelukoneen alalanka tekee suttua. Aseta puola koteloon ja ohjaa lanka kuvan osoittamalla tavalla Aihe vapaa. Säätölaitteet on yleensä sijoitettu ompelukoneessa joko koneen runkoon tai etupaneeliin.

jalka pohjalliset

One moment, please

Lapsettomuus ja adoptio. Eli jos on löysä, puola valuu itsestään. Pöly puhdistetaan siihen tarkoitetulla harjalla. LS Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys. Vierailija kirjoitti: Aloita ompeleminen siten, että neula on kankaassa sisällä.

Ompelimon käsikirja: Puolaus

Langannostin 5. Katkennut tai muuten tarpeeton neula poistetaan koneesta avaamalla neularuuvi joko sormin tai ruuvitaltan avulla. Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleminen tieto on sinulle? Varmista puolaa puolakoteloon asetettaessa, että lanka juoksee puolalta oikeaan suuntaan. Tutustut teollisten ompelukoneiden langoitukseen ja asetusten säätämiseen sekä silityspisteen käyttöön. Mun koneessa alalangan puolan pitää kulkea vastapäivään. Silmä- ja sormisuoja on pidettävä aina paikoillaan.