Camera Mate 20 Pro

Kyseessä on siis LG:n näyttöpaneeli. Hyvässä valaistuksella zoomatuissa kuvissa on vain vähän eroja ja jopa 5x zoomatut kuvat näyttävät todella tarkoilta, eikä yksityiskohtia OLE juurikaan hävinnyt. Olipa kyse rakkaiden pitämisestä ajan tasalla vapaa-ajan toiminnastaan, ruokkimisesta sosiaalisiin verkostoihimme tai yksinomaan camera matee 20 pro ottamiseen, tämä toiminto HUAWEI Matee 20 Pro on nyt välttämätön. Kattava artikkeli ja ihan mielenkiintoinen puhelin. Huawei on ollut jo muutaman vuoden älypuhelinmarkkinoilla yksi edelläkävijä kameroiden suhteen ja alkuvuonna julkaistu Huawei P20 Pro toi mukanaan erinomaisen kolmoiskameran. Etukamerassa Huawei on tehnyt mukavia muutoksia. Kuten jo edellä muutaman vertailukuvan avulla todettiin, lopputulos riippuu tavallista enemmän siitä, minkälaiset perusasetukset käyttäjä on valinnut.

Testissä Huawei Matee 20 Pro

Pikalatauksella puhelimeen saa virtaa nopeasti koko päiväksi. Sekavat asetukset, ruma pika-asetusvalikko omituisine kuvakkeineen sekä Huawein omat sovellukset eivät vaan miellytä itseäni. Zoomaa enää ja tulokset näyttävät samanlaisilta kuin mikä tahansa muu tavallinen digitaalinen zoomaus, toisin sanoen epäselvä sotku, joka ei Object Linking and Embedding parempi kuin yksinkertaisesti suurentaa osa laajakulmakuvasta jälkikäsittelyohjelmistossa. Kyllä kun vertaa miten paljon huawei kehittänyt luurejaan viimesen reilun 3 vuoden aikana ja etenkin miten kirin prossua on kehitetty, ero on aika huikea. Raskaampaa grafiikkaintensiivistä käyttöä pelaamista simuloivassa Camera mate 20 pro Manhattan -akkutestissä Matee 20 Pro saavutti toistuvasti huippuluokan yli minuutin tuloksen, joka on yli kaksinkertainen useimpiin kilpailijoihin nähden. Lisäksi mukana on edelleen tutut hidastuskuvausvaihtoehdot — lyhyt pätkä kuvan sekuntinopeudella p HD -tarkkuudella tai pidemmin p tai kuvan p sekuntinopeudella.

camera mate 20 pro

Huawei Matee 20 Pro vs OnePlus Nord 2T

Kuvat ovat jonkin verran yliterävöityjä, mutta kuvia kokonaisuutena tarkastellessa siitä ei Object Linking and Embedding juurikaan haittaa ja yliterävyys on parempi vaihtoehto kuin useimpien kamerapuhelimien tuottama pehmeä jälki. Käytä puhdistukseen pehmeää liinaa. Ehkäpä keskeisin valinta on kuvien tarkkuus, johon ensisijaisina vaihtoehtoina ovat 10 ja 40 megapikseliä. Puhelimessa hyödynnettävä optinen sormenjälkilukija toimi testijakson aikana yllättävänkin hyvin, vaikka olin hieman skeptinen toimivuuden ja nopeuden suhteen. Videokuvausta Mate 20 Prolla on mahdollista taltioida 4K-tasoisena ja mukana on elektroninen kuvanvakautus.

dxomark galaxy s20 fe

Huawei Mate 20 Pro vs Google Pixel 3 XL: Mikä on paras kamera?

Elektroninen kuvanvakautus on aina päällä, eikä camera mate 20 pro saa asetuksista pois. Ulkoisesti erillistä kaiutinta ei Mate 20 Pron rungosta Object Linking and Embedding havaittavissa, sillä se on asetettu USB-C-tyypin latausliittimen yhteyteen. Tämän testauksen jälkeen puhelimen akkua ei ollut kulunut yhtään, eli akunvaraus oli edelleen prosenttia. Kamerapuhelimena Mate 20 Pro vaikuttaisi olevan oikein mainio vehje, kunhan kuvaajaa on perillä camera matee 20 pro ominaisuuksista. Huawei kertoo laturin olevan saaneen TÜV:n turvallisuussertifikaatin, jonka perusteella käyttäjien ei pitäisi olla huolissaan turvallisuusongelmista, kuten ylikuumenemisesta. Kuvausominaisuuksista osa, kuten AI-väri, tulee Mate 20 Pro -puhelinten myyntiversioihin vasta lokakuun lopussa julkaistavassa päivityksessä. Huawei on tehnyt Mate 20 Pron kanssa erikoisen ratkaisun ja luonut täysin oman muistikortin, joka kantaa nimeä nano-muistikortti.

Arvostelussa Huawei Matee 20 Pro – markkinoiden paras kamerapuhelin – SuomiMobiili

Mutta jopa hieman kirkkaammilla varjoalueilla Matee 20 Pron laukaukset sisältävät silti hieman vähemmän yksityiskohtia näillä alueilla kuin Pixel 3 XL -uutteet riippumatta Googlen raskaasta kädestä. Nano-muistikortti on samankokoinen kuin nano-SIM-kortti, joten Huawei on tämän ansiosta pystynyt paremmin hyödyntämään SIM-korttipaikkaa myös muistikortille, minkä ansiosta tämä ratkaisu on vienyt vähemmän tilaa laitteen sisältä. Myös Antutu-yleistestin tulos on paras io-techin testaamista Android-puhelimista. Tieto lisää tuskaa x Kamalan vaikeaa löytää sellainen luuri, jossa ei olisi mitään itseä ärsyttäviä puutteita, ominaisuuksia tai ”vikoja”. Design on tyylikästä ja miellyttävää ja näytön reunusten koko erinomaisen pieni. Huawei on korvannut sen superlaajakulmakameralla, joka tekee ainakin kameran hyödynnettävyydestä entistä monipuolisempaa. Lisää aiheesta: Android.