Canon 85mm F1 4

Laowa Sony. Voidaan jakaa sekä yrityksiin että koteihin. Käteviä tulostusvinkkejä, hauskoja taidetehtäviä ja askarteluprojekteja koko perheelle. Objektiivin etu- ja takaelementtien fluoripinnoite suojaa pölyltä ja kosteudelta, ja tarkat etäisyysmerkinnät mahdollistavat E-TTL-mittaukset salamaa käytettäessä. Spigotit ja adapterit. Tämä yhdistettynä kestävään fluoripinnoitteen tekee objektiivista sopivan välineen myös erityisesti koville ja vaihteleville sääolosuhteille.

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM Objektiivi

Polaroid Zink-ensiöpaperi. Objektiivin neljän askelen kuvanvakain ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia ja helpottaa siten sekä still- että videokuvaamista haastavissa olosuhteissa. Käytetty Nikon. Voit muuttaa Canon-kamerasi webkameraksi ja tuottaa videoneuvotteluissa tarvittavan ammattitasoisen kuvanlaadun. Kuvaa ja jaa upeita 4K- ja HD-videoita.

canon 85mm f1 4

Sisältö-sivut

Swarovski SLC-sarja. Tähtikaukoputket automaattijalustalla. Lisävarusteet ja palvelut – Valitse haluamasi varusteet ja paina lisää ostoskoriin. Tulostaminen ja automaattinen kuvankäsittely. Enable or Disable Cookies.

aarni wynn

Canon EF 85mm f/L IS USM objektiivi, hinta €

Kaikki Foto Monzaan tulevat käytetyt kamerat, objektiivit ja tarvikkeet ovat testattu ja niille on annettu kuntoluokitus asteikolla. Automaattinen tekstinluku ja Digitalisointi. Muut tarvikkeet. Ihanteellinen suuren tarkkuuden kennoille! Voit muuttaa Canon-kamerasi webkameraksi ja tuottaa videoneuvotteluissa tarvittavan ammattitasoisen kuvanlaadun. Odota hetki Osta nyt.

Canon EF 85mm f/L IS USM – Lenses – Camera & Photo lenses – Canon Oy

Toimitusaikaa ei voida sopia. Langaton videonsiirto. Käytetty Canon. Lue lisää. Objektiivi sopii kaikille, jotka tarvitsevat monipuolisen teleobjektiivin, mikä kykenee selviytymään monista tilanteista, oli kyseessä sitten häät, järjestetyt tapahtumat, studiot niin sisällä kuin myös ulkona.