Canon Macro 100mm

EF- ja EF-S-objektiivit ovat yhdistelmä erinomaista kuvanlaatua, joustavuutta ja nopeutta. Lataa Canon-tuotteen ajurit. Canon macro 100mm Uutiskirjeemme. Hybridikuvanvakain Uusi kuvanvakain on suunniteltu käytettäväksi erityisesti makro-objektiivin kanssa. UD ultra low dispersion -linssielementti takaa laadukkaan kuvan Objektiivin UD-elementti poistaa tehokkaasti kromaattisia poikkeamia. Kaunis taustan pehmennys pyöreällä himmenninaukolla, jossa 9 himmenninlamellia Pyöreän himmenninaukon avulla on helppo korostaa kohdetta luomalla miellyttävä ja tasainen taustan pehmennys isolla aukolla kuvattaessa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Laowa 100mm Macro 2x Canon RF APO objektiivi

Super Spectra -pinnoite Super Spectra -pinnoite parantaa väritasapainoa ja kontrastia sekä ehkäisee haamukuvia ja heijastumia absorboimalla valoa, jota voi heijastua sisäisistä linssielementeistä tai kennosta. Ota maiseman valtava kauneus haltuusi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetietoja, sekä myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Opi, luo ja tee yhteistyötä Canonin kanssa niin valo- ja videokuvauksen kuin tulostuksen ja askartelun parissa. Uutta vastaava Vähän käytetty Käytön jälkiä Runsaasti käytön jälkiä. Yhdistä asiakirjat, kuten PDF-tiedostot ja kuvatiedostot, yhdelle canon macro 100mm Windows-tietokoneessa ennen tulostamista. Tarkista tuotetuen ja muiden tahojen yhteystiedot.

canon macro 100mm

Kuntoarviointimme pähkinänkuoressa

Posti kotijakelu. Lähetä Canon-tuotteesi huoltoon tai korjaukseen. Ota maiseman valtava kauneus haltuusi. Mahdollistaa pitkien objektiivien asettamisen jalustalle, jolloin niiden käsittely on helpompaa ja tasapaino parempi. Tuotteet joissa on lukee toimitusaika, toimitamme heti kun saamme tuotteen omaan varastoon. Kokeile uutta luovaa tekniikkaa tai paranna tuloksiasi.

koiran heijastinvaljaat

Canon EF mm f/ L IS USM Macro-objektiivi – Studiovarustamo

Toimitus heti. Olympus Kesä Cashback 2. Osta nyt. Hyppää verkkokauppamme sisäpiiriin, saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja kampanjoista. Kierteenmuuntorenkaat Adapterit objektiiveille Linssin puhdistus. Hyväksy kaikki Hyväksy vain välttämättömät evästeet.

Canon EF mm f/ L IS USM Macro KÄYTETTY | Rajala Pro Shop

Laadukas ja mietitty valikoima kaikenlaiseen kuvaustarpeeseen. Lähetä Canon-tuotteesi huoltoon tai korjaukseen. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Kuvaa ja jaa upeita 4K- ja HD-videoita. Tutustu aikaisempiin yhteistyöhankkeisiimme ja katso miten ne ovat auttaneet muita sisällöntuottajia. Objektiivin UD-elementti poistaa tehokkaasti kromaattisia poikkeamia. Kannettavat ja kevyet EOS M -kameroihin suunnitellut objektiivit.