Canon Power Shot G12

Mitä tarvitaan maailman suurimman rugby-turnauksen kuvaamiseen? Lataa Canon-tuotteesi käyttöopas. Pysy ajan tasalla lukemalla uusimmat uutiset alan tärkeimmistä tapahtumista. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella.

Please wait while your request is being verified…

Anturin tyyppi CCD. Uusimmat blogipostaukset Näytä kaikki. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. Nostaa ilmoituksen listan kärkeen yhden kerran, kuin se olisi uusi ilmoitus. Canonin peilittömät kamerat kulkevat kätevästi mukana. Saat kaiken irti kamerastasi ja voit herättää tarinasi eloon hyödyntämällä helppokäyttöistä sisältöä.

canon power shot g12

Tarvitset ehkä myös

Ota yhteyttä ilmoittajaan Adeel Mirza Lähetä viesti Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Poista tai muokkaa ilmoitusta. Lue lisää. Ääni Kiinteä mikrofoni Kyllä.

gorenje uunin symbolit

Canon PowerShot G12 – Tuotetiedot |

Liitettävyys PictBridge Kyllä. Toimitus helposti Tori-pakettina Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Asiantuntijapalveluja voi käyttää laitteiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseen, suorituskyvyn parantamiseen tai korjauksiin. Muut ominaisuudet Videotoiminto Kyllä. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Torin turvallisuusvinkit.

One moment, please

Liikkeemme on suljettuna juhannusaattona Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla OLE vielä Tori-tiliä? What’s Going On? Kerro oma tarinasi. Paino (fysiikka) ja mitat Tuotteen leveys ,1 mm. Näytä kaikki. Lataa Canon-tuotteen laiteohjelmisto.