Lego Friends Metsän Ratsastuskoulu

Palaa kauppaan. Helsinki Tripla Pasila. Talleilla voit harjata ja ruokkia hevoset ja rentoutua sitten kodikkaalla talolla. Hyppää hevosen selkään ja suuntaa luontoleikkeihin! Käyttämällä Jollyroom. Toisen kerroksen voi irrottaa leikkien helpottamiseksi.

41683 LEGO® Friends Metsän ratsastuskoulu

Lasten alusvaatteet Alushousut Pitkät alushousut ja kerrastot Sukat Sukkahousut Aluspaidat ja muut alusasut. Jo vuodesta lego friends metsän ratsastuskoulu LEGO® lelut ovat täyttäneet alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen. Illan tullen sytytä leirinuotio ja paahda vaahtokarkkeja. Valitse saatavuus myymälästä x. Lähde Mian, Savannahin ja Kevinin kanssa lomalle upeisiin metsiin. Lapset voivat viedä koiran nukkumaan ulos koiratarhaan ja paahtaa sitten vaahtokarkkeja nuotiolla.

lego friends metsän ratsastuskoulu

Hinta- ja tuotetiedot

Äidinmaidonrasiat, -pussit. Hyppää hevosen selkään ja suuntaa luontoleikkeihin Lapset voivat lähteä Mian, Savannahin, hänen Goldie-opaskoiransa ja Kevin-veljensä kanssa tutkimaan metsää ratsain. Kaikki Käsityöt Muovailu Musiikki- ja roolileikit Kauneustuotteet. Taluta Savannahin hevosta tai leiki hänen opaskoiransa kanssa. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

elektroninen termostaatti pistorasiaan

LEGO Friends Metsän ratsastuskoulu | elektroninen kauppa

Sittereiden lisätarvikkeet. Käännetty kaunokirjallisuus. Uudet mallistot. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Uudet LEGO® lelut testataan perusteellisesti. Lisää toivelistaan.

Osta LEGO Friends Metsän Ratsastuskoulu | Jollyroom

Date published: Siellä lapset voivat hoitaa eläimiä, tutkia luontoa ja viettää aikaa ystävien kanssa. JavaScript estetty selaimessasi. Please refine your selection. Lähde Mian, Savannahin ja hänen Goldie-opaskoiransa sekä Kevin-veljensä kanssa tutkimaan metsää ratsain. Esittele lapsille Heartlake Cityn tytöt, niin he saavat ihanan ystävän yhteisiin harrastuksiin.