Lego Harry Potter Duplo

Tiedot Ikäsuositus: Yli vuotiaille. Lajittele oletusjärjestys Lajittele oletusjärjestys Lajittele nimi Lajittele hinta Lajittele päiväys Lajittele suosio. Onneksi olkoon! Täytä alla olevalle lomakkeelle mahdollisimman tarkasti tarjouspyyntösi yksityiskohdat. Lähettämiäsi tietoja käytetään saatavuus­ilmoituksen lähettämiseen. Sulje Siirry kassalle.

LEGO Harry Potter 76398 Tylypahkan Sairaalasiipi

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Jatka ostoksia tästä. Kategoriat ja tuotemerkit. Tarvitsetko enemmän? Mia on tullut käymään tulevaisuuteen näkevän Claire-ennustajan luona.

lego harry potter duplo

Pyydä tarjous tuotteesta LEGO Harry Potter 75979 Hedwig

Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Seteistä voi rakentaa oman Tylypahkan linnaa esittävän mallin. Hevosen vetämä asuntovaunu on täynnä hurmaavia, vanhanaikaisia yksityiskohtia. Kaikki tarvittava jännittäviin tarinoihin: 2-kerroksinen rantamökki, jonka saa auki saranoilla, 2 minihahmoa ja 3 palikoista rakennettavaa merieläintä — delfiini, merikilpikonna ja kilpikonnanpoikanen löytyy tästä setistä. Mulletoi Tietoa meistä Asiakaspalvelu Noutopiste. Mukana on selkeät rakentamisohjeet, jotta aloittelevatkin LEGO rakentajat pääsevät heti kiinni hauskaan ja luovaan prosessiin.

audio technica ath m50x

Osta LEGO Harry Potter Tylypahkan Sairaalasiipi | Jollyroom

Opi arkista elämää, kuten ruoanlaittoa, ruokailuhetkiä ja nukkumaanmenorutiineita hauskojen kotileikkien parissa. Instagram Facebook Uutiskirje Youtube. Mukana on selkeät rakennusohjeet, jotta aloittelevatkin LEGO rakentajat pääsevät heti kiinni hauskaan ja luovaan prosessiin. Asiakastilini Kirjaudu sisään Luo tili Myymälät Asiakaspalvelu. Tilaa saatavuusilmoitus.

LEGO Harry Potter – Lelut24

Kun olet saanut haastavan ja palkitsevan rakennusprojektin valmiiksi, kierrä selässä olevaa kampea, jolloin nivelöidyt siivet liikkuvat sirosti ylös ja alas. Kategoriat ja tuotemerkit. Nukketalo täydellisiin kotileikkeihin. Keittiön pienkoneet Kahvin- ja vedenkeittimet Leivänpaahtimet, vohveliraudat Mikrouunit Muut keittiön pienkoneet ja tarvikkeet Vatkaimet, sekoittimet ja mehulingot Elektroniikka Hifi ja audio-laitteet Muu elektroniikka Laturit — laitteet Liittimet, johdot ja antennit Pelikonsolit ja -tarvikkeet Puhelintarvikkeet Tallennusvälineet Tietokonetarvikkeet Terveydenhoitolaitteet Henkilövaa’at Hieromakoneet, lämpötuotteet Muu terveydenhoito Syke- ja verenpainemittarit Sähköhammasharjat ja vaihtoharjat Kodin pienkoneet Pölynimurit ja rikkaimurit Pölypussit, filtterit ja muut Silitysraudat Tuulettimet Muut keittiökoneet ja tarvikkeet Viihde Elokuvat ja sarjat Kauneudenhoitolaitteet Hiustenmuotoilu Ihokarvanpoistotuotteet Kodin turvallisuus Kodin turvalaitteet Palovaroittimet ja -jauhesammuttimet. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista.