Lego Haunted House

Virtalähteen malli. Liikkuminen ja ulkoilu. Tuotepakkauksen pituus. Vaikka tuotemerkkiä ei tule esiin tulevissa pakkauksissa ja viestinnässä, tuotevalikoimaamme kuuluvat edelleen samat edistyneiden rakenteiden keräilysarjat, jotka takaavat tuntikausia rakentamisnautintoa. Saat mallisi käymään moottorin voimalla, lego haunted house lisäät siihen 1 x ja 2 x Powered Up -komponentit myydään erikseen. Aavemaisen mainiot yksityiskohdat herättävät tarinan eloon.

LEGO Creator Expert 10273 – Huvipuiston kummitustalo

Talon voi avata, jotta sisäpuolta on helppo tutkia. Vaatii kokoamisen. Sulkeutuvat kummittelevat etuovet luovat mukavan aavemaista tunnelmaa. Suosituksemme sinulle. Ladataan hintagraafia. LEGO Creator.

lego haunted house

Tuotetiedot

Aavemaisen mainiot yksityiskohdat herättävät tarinan eloon. Kummitustalo on nostalginen paluu klassisten LEGO®-seikkailusettien pariin, ja tästä aavemaisesta setistä löydätkin harvinaisia palikoita ja vanhoja esineitä! Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Pidä vapaata arkisesta aherruksesta ja tutustu ainutlaatuisen upeaan, jännittävään rakennusprojektiin ja sen sisältämiin yllätyksiin.

duplo 10569

Ilmoitusta ei löytynyt

Tämän sarjan valotiilen mukana toimitetaan akku, joten voit nauttia valaistuksesta heti. Tämä tumma ja aavemainen kummituskartano on yli 68 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm syvä, joten se on haastava rakennussarja aikuisille ja upea tiilistä rakennettu malli. Muut ostivat lisäksi. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä lego haunted house yhteydenottolomaketta. Jos rakastat haamuja, ghouleja ja yöllä kolahtelevia asioita, niin meillä on lahja sinulle – LEGO® Kummitustalo Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä lego haunted house suoraan kyseiselle kaupalle. Koti ja perhe.

MOC – haunted house | Lego gingerbread house, Lego halloween, Lego

Sävähdyttävän jännittävä rakennusprojekti – tämä Huvipuiston kummitustalo kuuluu nerokkaiden aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Tämä synkkä ja aavemainen kummituskartano on 68 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm pitkä. Tallenna ilmoitus suosikiksi. Palautetta sivustosta. Viihde ja elektroniikka. Tämä luova rakennussarja kiidättää sinut pois arjesta mukaansatempaavaan elämykseen. Asiakkaiden arviot.