Lego Juniors Autot

Go to Top. Pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Osat ovat isohkoja Osat on helppo koota ja niiden mukana tulee kokoamisohjeet Lisävarusteina öljytynnyreitä, huomiokartioita, renkaita, liekkejä lego juniors autot erilaisia autonosia Salama McQueen on 7 cm pitkä, 3 cm leveä ja 3 cm korkea Cruz Ramirez on 3 cm korkea, 7 cm pitkä ja 3 cm leveä Broadside on 3 cm korkea, 7 cm pitkä ja 3 cm leveä Miss Fritter on 6 cm korkea, 9 cm pitkä ja 6 cm leveä Lego juniors autot on 6 cm korkea, 12 cm leveä ja 10 cm pitkä Rampit ovat on 8 cm korkeita, 3 cm leveitä ja 1 cm syviä Lisätietoja: Osat: Ikäsuositus: vuotiaille Huomio Ei alle 4-vuotiaille lapsille. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.

LEGO Juniors 10673 Kilpa-autot

Close product quick view ×. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Go to Top. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa lego juniors autot. Vaihda renkaat ja valitse sitten oikeat työkalut Salaman moottorin virittämiseksi niin, että hän on valmis voittamaan seuraavan kisan!

lego juniors autot

Tutustu myös

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Go to Top. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Ikäsuositus 4 — 7v. Sisältää hahmot Salama McQueen, Junior Moon ja Smokey Sisältää koottavan korjaamon, nosturin sekä työkalukärryn Aja auto keltaiselle rampille korjausta varten Korjaa Salama McQueen valmiiksi seuraavaa kisaa varten Osat ovat isohkoja Osat on helppo koota ja niiden mukana tulee kokoamisohjeet Lisävarusteina kolme vararengasta ja erilaisia työkaluja Kukin auto on noin 7 cm pitkä, 3 cm leveä ja 3 cm korkea Autokorjaamo on 7 cm korkea, 16 cm leveä ja 7 cm syvä. Junior Moonin ja Smokeyn kanssa pidetyn tiukan harjoituksen jälkeen näyttää siltä, että Salama kaipaa pientä korjaamista! Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.

lg 32 5500 led tv

Lego Juniors Cars Smokeyn Autokorjaamo –

Sinun on kirjauduttava sisään kun lego juniors autot kirjoittaa arvioinnin. Ikäsuositus 4 — 7v. Nosturi on 9 cm korkea, 3 cm pitkä ja 6 cm leveä Lisätietoja: Osat: Ikäsuositus: vuotiaille Huomio Ei alle 4-vuotiaille lapsille. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.

Lego Juniors Cars Thunder Hollow’n Kasiromuralli –

Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Tuotetunnus: Osasto: Rakennuspalikat. Go to Top. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono.