Lego Ninjago Nintendo Switch

Tuotekuvaus Lego Ninjago -elokuvaan perustuva videopeli, jossa pelaajat pääsevät kokemaan uudella tavalla Lego Ninjago elokuvaseikkailun. Muut ominaisuudet. Split Screen. Valitse saatavuus myymälästä x. Toimittajan värin koodi Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Lue lisää Tuotekuvaus.

LEGO Ninjago Movie Video Game (Switch)

Helsinki Malmi. Pinterest Elektroninen posti. Piha ja puutarha. Vanda Tikkurila. Heijastavat tuotteet Muut heijastavat jalosteet Heijastinliivit Led-heijastimet Heijastimet. Helsinki Kaari Kannelmäki. Skip to the beginning of the images gallery.

lego ninjago nintendo switch

Tuotetiedot

Vaasa Liisanlehto. Lasten urheiluasusteet Treenipaidat Treenitopit Treenihousut ja -shortsit Muut sisäliikuntavaatteet. Lasten asusteet Muut asusteet Kaulaliinat ja kaulurit Päähineet Käsineet. Oulu Linnanmaa. Sauna ja kylpyhuone Hanat ja suihkut Kiuas ja kiuastarvikkeet Kylpyhuonekalusteet Kylpyammeet ja porealtaat Pesualtaat ja -tasot WC-istuimet ja kannet Suihkuseinät ja -kaapit Pyyhekuivaimet Lattiakaivot ja kannet.

iphone xs koko

Lego Ninjago Movie Videogame Switch netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Katso kaikki WB Games -tuotteet. Espoo Lippulaiva. Lahti Holma. Dräger Alcotestalkometri. Nintendo Switch Lego City Undercover. Nintendo Switch Super Mario Odyssey.

Nintendo Switch Lego Ninjago Movie: Videogame – Prisma verkkokauppa

Piharakentaminen Pihakiveys ja katteet Suihkulähteet ja altaanrakennus Piharakennukset Kylpytynnyrit ja tarvikkeet Maanrakennuskankaat. Xbox Series X, pelikonsoli. Espoo Lippulaiva. Kalastus Pelastusliivit Virvelit, avokelat ja vavat Vieheet ja uistimet Siimat Haavit ja nostokoukut Kalaverkot Katiskat, rysät ja merrat Kalalaukut Kalastusvaatteet Pilkkiminen Muut kalastustarvikkeet. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Peli sisältää kahdeksan suurta pelipaikkaa, jotka perustuvat Lego Ninjago -elokuvan tarinaan, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen Challenge Dojo, jossa pelaajat voivat laittaa taistelutaidot testiin ja taistella yhä tiukempien vihollisten kanssa.