Lego Space Shuttle

Creator lego space shuttle käynnistää mielikuvituksellisen pelin vaikuttavalla mallivalikoimalla, mukaan lukien nopeat autot, viileät eläimet ja hauskat talot. LEGO Creator. Kauko-ohjain vaaditaan. Komentomoduuli Avaa ohjaamo ja paljasta miehistön istuimet. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.

LEGO Discovery 7470 Space Shuttle Discovery STS-31

Se on matkannut yli miljoonaa kilometriä paljastaen aurinkokuntamme salaisuuksia. He voivat rakentaa avaruussukkulan ja rakentaa sen uudelleen raketileluksi tai kuunlaskuriksi. Se auttoi Hubble-avaruusteleskoopin käyttöönotossa ja kansainvälisen avaruusaseman rakentamisessa. Pakkausten määrä per kerros. Tutki kaukaisia galaksia Nasan Discovery-avaruussukkula on ehdottomasti kuuluisin avaruusalus viimeiseen 40 lego space shuttle. Pakkauksen paino (fysiikka). Yli 6 vuosikymmenen ajan LEGO®-rakennuspalikoita on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne pysyvät jatkuvasti yhteydessä toisiinsa ja irtoavat toisistaan.

lego space shuttle

Tuote-esittelyjärjestelmä

Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Object Linking and Embedding ensimmäinen:. Voit muokata evästeasetuksiasi alla olevilla valinnoilla. Choking hazard. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Tämä avaruussetti on täydellinen lahja 8 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, jotka innostuvat leikkimisestä tähtien kanssa mahtavien LEGO® -lelujen kanssa. Osien määrä.

kalastus sup

Osta LEGO Creator – Space Shuttle Explorer ()

Suunta ylös Hissi liikkuu kääntämällä keskusmoottoria. Hallitse lego space shuttle Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Sisältää realistisia moottoreita, sisäänvedettävän laskutelineen, ohjaamon, joka avautuu istuimilla kahdelle astronautille ja jopa huoltoajoneuvolle. Tuotepakkauksen pituus. Luovat nuoriso voivat nauttia tähtienvälisestä hauskanpidosta valitsemalla lentävänsä sukkulan avaruuteen, räjähtävän rakettilelussa tai tutkimassa kaukaisia planeettoja 4-jalkaisella kuunlaskurilla.

– LEGO NASA Discovery Space Shuttle

Paketoiminen Ehjässä, sinetöidyssä alkuperäislaatikossa. LEGO Creator. Launch a satellite with the 3-in-1 Space Shuttle Explorer! Siinä on ohjaamo, jossa on ohjauspaneeli, ja avattavat tavaraovet, joissa on satelliittipidennettävä varsi sekä sisäänvedettävät pyörät, jotka inspiroivat uskomatonta roolipeliä. OLE ensimmäinen:. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.