Lego Speed Champions 76902

Tuote sisältää LEGO-osaa. Mukana on myös McLarenin kuljettajan minihahmo kisapuvussaan ja kypärässään sekä jakoavain. LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Go to Top.

LEGO Speed Champions 76902 – McLaren Elva

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Toivelista luotu. Tämän leluautosetin pakkauksessa on kaikki, mitä McLaren Elva -pienoismallin rakentamiseen tarvitaan. Postin pakettipalvelut. Kaikki LEGO® Speed Champions rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Tässä leveämmässä 8-nuppisessa alustassa on tilaa 2-paikkaiselle avo-ohjaamolle, ja siinä on paljon aidosta korista tuttuja yksityiskohtia.

lego speed champions 76902

Hinta- ja tuotetiedot

Auto on keräilijän unelma. Nämä ajoneuvot sopivat yhtä hyvin näytteille kuin jännittäviin kisoihin Speed Champions -tuoteperheen muita leluautoja vastaan. Tämä yksityiskohtainen pienoismalli näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Manage consent. Tämä osainen LEGO® Speed Champions McLaren Elva lelusetti on hieno syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille sekä kaikenikäisille autoharrastajille.

intel i 10900k

LEGO Speed Champions – McLaren Elva – Pii Poo Oy

McLaren Elva on 4 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Tämä yksityiskohtainen pienoismalli näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Lisää ostoskoriin. Irtopalikkalaatikot jälleen käytössä mymälässä! Tämän leluautosetin pakkauksessa on kaikki, mitä McLaren Elva -pienoismallin rakentamiseen tarvitaan.

LEGO Speed Champions McLaren Elva – Lelut24

Sulje Siirry kassalle. Tuotekuvaus LEGO®-rakennussarjan parissa lapset ja autoharrastajat saavat tilaisuuden rakentaa yhden maailman harvinaisimmista urheiluautoista ja tutkia sitä. McLaren-kuljettaja kisapukuineen, kypärineen ja jakoavaimineen innostaa loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Sen lisäksi saat viimeisimmät uutiskatsaukset, henkilökohtaisia alekoodeja sekä inspiroivia vinkkejä ja oppaita suoraan sähköpostiisi! Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. McLaren Elva on 4 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Ominaisuudet Upeassa lelusetissä on ultraharvinaisen McLaren Elvan kauniin yksityiskohtainen pienoismalli, joka kiinnostaa niin lapsia kuin tehokkaiden autojen ihailijoita.