Lego Volvo 42030

Lähetä viesti. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Manage consent. Pyöräkuormaajan korkeus on 23 cm, pituus 58 cm ja leveys 16 cm. Kiipeä Volvo LF:n kyytiin! Nosta ilmoitus kärkeen. Pyöräkuormaajassa on samat ominaisuudet kuin aidolla Volvon kuormaajalla.

LEGO Technic, Kauko-ohjattava VOLVO L350F -pyöräkuorma 42030

Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista. Unohditko salasanasi? Tori on osa Schibsted-konsernia. Ikäsuositus 11 — 16v. Kiipeä Volvo LF:n kyytiin! Yksityiskohtainen ja tarkka pienoismalli Volvon suurimman pyöräkuormaajasta, joka toimii kauko-ohjauksella.

lego volvo 42030

Samankaltaisia tuotteita

Pelit ja muut harrastukset. Unohditko salasanasi? Viestisi on lähetetty onnistuneesti. Erikoisuutena Volvo LF:ssa on muun muassa jopa 6-sylinterinen moottori sekä servo-nivelohjaus. Go to Top. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori.

impressivo kulmapistorasia

LEGO Technic, Kauko-ohjattava VOLVO LF -pyöräkuorma

Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Istu kyytiin ja ala kaivamaan; kauko-ohjattavan Volvo LF pyöräkuormaajan ohjaksissa tunnet työskenteleväsi kuin aidossa kuormaajassa! Torin turvallisuusvinkit. Pyöräkuormaajan korkeus on 23 cm, pituus 58 cm ja leveys 16 cm. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin.

Ilmoitusta ei löytynyt

Ikäsuositus 11 — 16v. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Tämä huolellisen yksityiskohtainen, täysin kauko-ohjattava malli on kehitetty yhteistyössä Volvo Construction Equipmentin kanssa, ja siinä on kaikki samat ominaisuudet kuin Volvon suurimmassa oikeassa huipputeknisessä pyöräkuormaajassa. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.