Lenovo Lenovo Yoga

Lisätiedot Paino 4 kg Kuntoluokitus Lenovo lenovo yoga Näytön koko laptop Ne ennakoivat työnkulkusi mukautuvan suorituskyvyn avulla. Osta heti. Innovatiivinen 2 in 1 – osittain kannettava tietokone, osittain tabletti, osittain mitään ennen näkemätöntä – niille, jotka haluavat hyödyntää uuden testaamatonta voimaa. Yoga-hybridikannettavat tarjoavat tehoa, jolla voit saavuttaa unelmasi. Nykypäivän tietokoneet näyttävät erilaisilta, koska ne ovat erilaisia. Ne yksinkertaistavat myös pitkästyttävien tehtävien suorittamista hoitamalla ne puolestasi arkeasi helpottavilla älytoiminnoilla — esimerkiksi virran kytkemisellä, kun avaat kannen, ja handsfree-kirjautumisella, jonka ansiosta salasanoja ei enää tarvita.

Yoga | Object Linking and Embedding oma itsesi

Tehoja ja tyyliä – Lenovon tietokonevalikoimasta löydät varmasti omasi. Ota edistysaskel ja valitse Yoga Slim. Ei siirtymisvalikkoa. Klikkaa tarkastellaksesi tärkeitä tietoja liittyen mm. Laitteet Pientietokoneet ja tarvikkeet Lenovo-tietokoneet. FHD-kamera varmistaa selkeän kuvan, kun kirjaudut sisään Windows Hellon kasvojentunnistuksella tai isännöit Zoom-kokousta.

lenovo lenovo yoga

Parhaat ehdotukset

Niissä on loistava graafinen taide, teratavu tallennustilaa ja suuri määrä muistia. Valitse valikoimasta vaikkapa Lenovo Yoga -kannettava astetta kääntyvällä näytöllä, ja käytä kosketusnäytön omaavaa läppäriä myös tablettina. Tekoälypohjaiset älykkäät ominaisuudet sekä optimoitu, tehoa dynaamisesti lisäävä ja tarpeisiisi reagoiva akku antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä entistä pidempään. Todella nopeasti. Kotiin, kouluun ja muualle Ohuet ja kevyet IdeaPad-kannettavat sopivat täydellisesti matkustamiseen. Siksi me Lenovolla järjestämme kannettavat tietokoneet kategorioihin ja jaottelemme parhaat kannettavat tietokoneet kuhunkin käyttötarkoitukseen ja elämäntyyliin. Ohuet ja kevyet IdeaPad-kannettavat sopivat täydellisesti matkustamiseen.

kannettavan laturi autoon

Lenovo Yoga | Tyylikkäät premium-kannettavat ja 2-inlaitteet | Lenovo Suomi

Lenovo Ideapad Lenovo IdeaPad -mallistosta löydät hyvät ja tehokkaat peruskannettavat jokapäiväiseen käyttöön. Vertaile nettiyhteyksiä. Viestini koskee: Tätä tuotetta Muu. Lisätietoja Tuki suoraan asiantuntijoilta Ei siirtymisvalikkoa. Lenovo lenovo yoga asiantuntijoidemme havaita ongelmat ja korjata ne ajoissa, niin tietokoneesi toimii optimaalisesti. FHD-kamera varmistaa selkeän kuvan, kun kirjaudut sisään Windows Hellon kasvojentunnistuksella tai isännöit Zoom-kokousta.

Lenovo-pientietokoneet | Telia

Jos ongelmaasi ei voida ratkaista etäyhteydellä, tuki tulee paikan päälle tietokoneongelmien korjaamiseksi. Yksityisille Yrityksille Wholesale. SSD-asemien solid-state drives ja uusimman teknologian ansiosta saat nopeutta, turvallisuutta, kestävyyttä ja upeaa muotoilua. Markkinoilla on niin paljon laadukkaita kannettavia tietokoneita, että sopivan ja edullisen valinta vaatii paljon vaivaa. Tähän kuuluu ThinkPad P -sarja – vankimmat, suorituskykyisimmät työasemat , joita olemme koskaan luoneet. Tarkka IPS -näyttö kääntyy näppäimistön päälle tehden siitä tabletin, jota voi ohjata sormella tai kynällä.