Lenovo X1 Nano Gen 2

Se on siis yhtä korkea kuin X1 Carbon, mutta kooltaan silti paljon pienempi. Neljä asteen vapaakenttämikrofonia varmistaa, että kuulut selkeästi neuvottelu- ja videopuhelujen aikana. Todelliset nopeudet lenovo x1 nano gen 2, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Loistava grafiikka ThinkPad X1 Nano -kannettavassa on 13” Dolby Vision 2K -näyttö, joka tuottaa kuvasuhteeltaan olevan laajan kuvan. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-häiriöpäästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin. Intel Core i7 Ja mikä tärkeintä: voit olla varma, että olemme tukenasi, kun sitä eniten tarvitset.

ThinkPad X1 Nano (13″ Intel)

Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. Lenovo Premier Support -teknikot tarjoavat täydellisen laitteisto- ja lenovo x1 nano gen 2. Upea ääni ThinkPad X1 Nano -kannettavan Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmässä on kaksi ylöspäin suunnattua diskanttikaiutinta ja kaksi alaspäin suunnattua bassokaiutinta, joiden mukaansatempaavasta äänielämyksestä nautit varmasti sekä työskentelyn että pelaamisen aikana. Atean tarvikehaku. Perustakuu – 3 vuotta – nouto ja palautus Laajennettu takuu – 3 vuotta – on-site Rajoitettu takuu – akku – 1 vuosi. Näin varmistetaan, että ne toimivat ääriolosuhteissa. Match-on-Chip-tekniikalla toimiva sormenjälkitunnistin salaa biometriset tietosi suoraan järjestelmässä.

lenovo x1 nano gen 2

ThinkPad X1 Nano Gen 2 (13″ Intel)

Näytä kaikki. Näin varmistetaan, että ne toimivat ääriolosuhteissa. Intel Evo -sertifioitu X1 Nano tarjoaa lähes viivettömään palautusmisen lepotilasta, reilusti suorituskykyä sekä koko työpäivän kestävän akun. Koulutetut Lenovon insinöörit pystyvät ratkaisemaan ongelmat nopeammin ja ensi yrittämällä sekä huolehtimaan tapauksestasi siihen asti, kunnes se on ratkaistu. Katso yhteensopivat tarvikkeet.

kf432c16bb1k2 32 datasheet

Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 (20UNWMX) yrityksille | Atea eShop

Helppoa kirjautumista tarjoaa myös kosketustyylinen ja tietoturvallinen Match-on-Chip -sormenjälkilukija. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Takuu Three Year Premier. Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. ThinkPad X1 Nano -kannettavassa on 13” Dolby Vision 2K -näyttö, joka tuottaa kuvasuhteeltaan olevan laajan kuvan.

ThinkPad X1 Nano Gen 2 (13 tuumaa, Intel) | Kaikkien aikojen kevyin ThinkPad | Lenovo Suomi

Tuotteen ominaisuuksia. Elämä on. Älykäs, ultrakannettava ThinkPad X1 Nano painaa vain 0,97 kg. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. ThinkPad X1 Nano suojaa tietojasi ja laitettasi sisäänrakennettujen ThinkShield-tietoturvaratkaisujen päivitetyillä versioilla, kuten myös tekoälyyn ja biometriikkaan perustuvilla innovatiivisilla tietoturvaominaisuuksilla. Lisää toivomusluetteloon.