Lenovo Yoga 2 13 I7

Tuote on lisätty ostoskoriin. Biometrisillä tunnisteilla kirjaudut sisään yhdellä kosketuksella — tai jopa kasvoillasi, kun hankit infrapunakameran, joka toimii yhdessä Windows Hellon kanssa. Tuotteen leveys. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Pelikannettavat tietokoneet: PC-peluu työpöydän ulkopuolella Pelaajien ei enää tarvitse tuntea olevansa sidottuja pöytätietokoneisiinsa.

ThinkPad L13 Yoga Gen 2 (13″ Intel)

Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. Modern Standby enables the system to wake and connect to the netti instantaneously. Tuotekoodi: 0B MobileMark Tuotteen syvyys. Lenovo Legion- tai IdeaPad Gaming -malliston pelikannettavan avulla voit hallita kilpailijoitasi missä tahansa oletkin. The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

lenovo yoga 2 13 i7

ThinkPad L13 Yoga Gen 2 (13”, Intel)

Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Miksi ostaa Lenovo. Tuotekoodi: 4Y40X Tuotekoodi: 4XD0J USB-A 3.

byniemi capri sohva

ThinkPad L13 Yoga Gen 2 | 13,3 tuuman 2-inkannettava tuottavaan käyttöön | Lenovo Suomi

Prosessorin välimuisti. Prosessorin pakkauskoko. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Voit nauttia tabletin kosketusnäyttötoiminnoista ja hyödyntää samalla kannettavan tietokoneen nopeutta ja monipuolisuutta kosketusnäyttöominaisuuksineen, 4K-näyttövaihtoehtoineen ja muineen. He pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Ultrakannettavat, ohuet ja kevyet kannettavat tietokoneet ihmisille, jotka ovat aina liikkeellä.

Lenovo YOGA 2 13″ Core i7 2 GHz – SSD GB – 8GB AZERTY – Ranska | Back Market

Sinisen valon vähennys ja heijastuksia vähentävä teknologia tekevät näytön katselusta silmille miellyttävämpää. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Ominaisuus on määritettävä ostohetkellä, ja se edellyttää verkkopalveluntarjoajaa. Sisäisen muistin tyyppi. Prosessorin ydin. Micro HDMI -porttien määrä.