Lenovo Yoga 7

Älykkäämpi käyttömukavuus Yoga 7 säästää aikaa ja vaivaa tekoälyn ohjaamiin innovaatioihin perustuvilla toiminnoilla. Lisää ostoskoriin. Käynnistä tietokone avaamalla sen kansi. Shadow Black Up to 2 months 2. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 4.

Lenovo Yoga Slim 7-14 82A20057MX 14″ Ryzen 7 4700U 16GB RAM 512GB SSD

Käytön mukavuutta Hiekkapuhalletusta ja eloksoidusta metallista valmistetun Yoga 7:n pyöristetyt reunat tuntuvat mukavilta käsissäsi. Lisää toivomusluetteloon. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun avulla voit budjetoida tietokoneen kulut tarkasti, suojata investoinnin ja alentaa kokonaiskustannuksia. Minun Telia. Iron Grey Up to 2 months lenovo yoga 7. Älykäs jäähdytys optimoi suorituskyvyn tehtäviesi mukaan ja takaa uskomattoman pitkän, jopa 16 tunnin, akun käyttöajan, minkä ansiosta virta ei lopu kesken päivän. Mallit Mallit.

lenovo yoga 7

Hinta- ja tuotetiedot

Lisäksi eteenpäin suunnattu Dolby Atmos ® -kaiutinjärjestelmä takaa mullistavan tilaäänen, vahvistetun äänenvoimakkuuden ja entistä selkeämmän äänenlaadun. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Lenovo Q24i-1L Lisäksi se sisältää harkittuja yksityiskohtia, kuten aavistuksen koholla oleva kamerasyvennys, joka helpottaa kannen aukaisia yhdellä kädellä.

baseus power bank 20000mah 65w

Lenovo Yoga Slim 7 14” iG7 | Deoksiribonukleiinihappo

Avaa ovi mahdollisuuksien maailmaan Luo sisältöä, pelaa, työskentele, opiskele ja suoratoista videoita — mahdollisuudet ovat rajattomat. Show savings:. Yoga 7 sisältää kahden vuoden Lenovo Premium Care -takuun, johon kuuluvat mm. Yoga 7 14” 2-inkannettava tarjoaa monipuolisuutta, kannettavuutta ja lenovo yoga 7. Tavoitat tuen joko puhelimella, chatilla tai sähköpostilla. Laitteet Tietokoneet ja tarvikkeet Läppärit Lenovo Yoga 7 14″. Koroton ja kuluton DNA Maksuaika.

Lenovo Yoga | Premium-luokan kannettavat, 2-inlaitteet ja AIO-pöytäkoneet | Lenovo Suomi

Mallit Mallit. Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta. Kirjaudu sisään nopeasti ja turvallisesti sormenjälkitunnistimella. Joustavat maksutavat. Suorituskykyä Yoga 7 -kannettavaan tuo AMD Ryzen 5 U -suoritin, jonka ansiosta käyttö on nopeaa ja responsiivista, olipa kyse sitten käynnistyksestä, tuottavuudesta tai viihteestä.