Letitetty Hiuspanta

Pituus: Letitetty hiuspanta kertoo alaosissa pituuden, eli mitan vyötäröltä lahkeensuuhun tai hameen helmaan. Klassinen leopardikuvioinen hiuspanta. Halusitpa sitten neutraalimpia värejä, kuten mustaa ja valkoista, tai särmikkäämpiä värejä, kuten kultaa, violettia tai punaista, löydät sivustoltamme hiuspannan, joka sopii tyyliisi ja tarpeisiisi. Hiuspanta Eläinkuviolla – Ruskea. Herkullinen retro hiusnauha tummansinisessä. Yksinkertainen hiusnauha – Ruskea.

Letitetty hiuspanta

Joustava Hiuspanta Teräslangasta – Punavalkoruudullinen. Jos hiuspannan itse tekeminen kuulostaa liian vaivalloiselta, voit hankkia valmiin kierrätyskankaasta valmistetun hiuspannan Qiertolta. Hiuspannan avulla l. Sen lisäksi, letitetty hiuspanta hiuspanta on koristeellinen, se voi olla myös käytännöllinen monissa tilanteissa. Leveys: Mitta on pyritty ottamaan vaatteesta lantion kohtaa eli yleensä vaatteen leveimmästä kohtaa. Luo kauniita kampauksia nopeasti. Herkullisen pehmeä.

letitetty hiuspanta

Ohjeistot hiuspannan tekoon

Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat painomitat ja vertaat niitä tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Valitse maa. Jos innostut jakamaan kuvia valmiista tekemästäsi hiuspannasta somessa, tägää Qierto mukaan ja pääsemme ihastelemaan lopputulostasi! Tyylikäs Kilpikonna kuoviollinen Hiuspanta. Joustava Hiuspanta Teräslangasta – Musta. Hieman hauskempia hiusnauhoja ovat yksisarvishiusnauhamme, jotka ovat suuri hitti pukeutumisessa tai lasten kanssa.

macbook 2017 big sur

Hiuspannat edullisesti jokaiseen makuun – tutustu valikoimaamme

Mittaa hiuspannan leveys leveimmästä kohtaa sekä pannan pituus. Hartia-hartia: Mitta kertoo hartioiden leveyden, eli mitan toisesta hartiasta toiseen hartiaan. Flexi hiusnauha teräslanka – tummansininen. Letitetty hiuspanta hiuspanta – Vaalea. Hiuspanta letitetystä hiuksesta, useita värejä. Suosittelemme, että ennen tuotteen tilausta mittaat jostain jo omistamastasi istuvasta vaatekappaleesta samat painomitat ja vertaat letitetty hiuspanta tilattavan vintage ja second hand tuotteen mittoihin. Kiinnitä lettiosa hiuspantapohjaan koko matkalta molemmin puolin.

Pilkullinen hiuspanta edullisesti – pehmeä pääpanta 6,99€ |

Tyylikäs retro-henkinen hiuspanta. Ohuet hiusnauhat, 2-pakk. Klassinen mustavalko-raitainen hiuspanta. Spiraali Hiuspanta. Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu palautukset Tietoa meistä Sopimusehdot.