Letku 1 1 4

Tuotevertailu Tuote lisätty vertailuun. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Katso avoimet työpaikat. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Tuote saatavilla vain verkkokaupasta. Tilaa uutiskirje. Lisää ostoskoriin.

AL-KO Pvc 1 1/4″ 6m uppopumpun letku

Toimitustapa: Nouto Postista Posti. Tuotenro Kyseessä on tilaustuote jolla toimitusaika on n. Moni hankkii tänä päivänä kasteluletkuaan täydentämään kätevän letkukelanjonka sisään letku kelataan käyttöä odottamaan. Tuotearvostelun antaneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto. Määrä kpl.

letku 1 1 4

Asiakaspalvelu

Rajaa tuotemerkillä Rajaa ominaisuuksilla Rajaa luetteloittain. Kategoriat ja tuotemerkit. Päätuoteryhmämme Käsityökalut Tekniset koneet ja laitteet Tarvikkeet Traktoreiden ja työkoneiden tarvikkeet Traktorin varaosat Työkoneiden ja puimureiden varaosat Virtausoppi ja pneumatiikka Työasut, henkilökohtaiset suojaimet, turvatuotteet Tikkaat, telineet ja varastointi Nosto ja sidonta Kiinnitystarvikkeet, heloitus Kemikaalit, voiteluaineet Perävaunut ja tarvikkeet Autonrenkaat, pyörät, jääketjut ja -nastat Akut. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea! Tallenna Peruuta. Lisää toivelistaan.

aurinkopaneeli kotiin hinta

Poistoletku Gardena 32mm 1 1/4 10m Set |

Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Skip to the beginning of the images gallery. Ruukkukastelija Blumat Classic XL, 2 kpl. Nouto Postista. Vesiletkun avulla esimerkiksi letku 1 1 4 ulkosaunaan tai mökkisaunaan saaminen käy vaivatta niin kaivosta, joesta kuin järvestä. Litteä letku on huomattavasti kompaktimpi, sen jatkuva paineenkesto on 9 baaria ja rikkoutumispaine 27 baaria. Tuoteryhmät, joista löytyi tuotteita: Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita.

Letkut ja letkuliittimet – IKH

Perinteisin tapa kastella kukkapenkit ja nurmikot on käyttää kastelukannua. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Kastelusarja Blumat, 3m penkkiin tai 5m² kasvihuoneeseen. Voit myös ohjata paketin haluamaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin Postin sivuilla. Letkua voidaan käyttää paitsi tavallisena puutarhaletkuna veden syöttämiseen ja uppopumppujen kanssa, mutta myös maatalouden kastelutarpeisiin. Estradi on sinun, voit kysyä tuotteesta mitä vain!