Levytanko Ja Painot Halvalla

Levytankosarja kg Levytankosarja on kätevä tilata verkosta, jolloin levytankosarja toimitetaan noutopisteeseen tai voit halutessasi ottaa kotiintoimituksen. Vinyylien hyvä puoli on myös, levytanko ja painot halvalla painot eivät vahingoita lattiaa harjoittelussa, mutta vinyylit eivät kestä pudottamista. Oulu Limingantulli. Yksilöllisestä kuntotasostasi riippuen painolevyt voidaan yhdistää siten, että saat juuret sinulle sopivat harjoituspainot. Painonnostossa ja kotitreenissä yksi avainvälineistä on ehdottomasti levytanko, jossa saa säädettävän ja hyvän lopputuloksen kotona suoritettavaan treeniin. Gymstick Rubber Levypaino 1,kg. Näin yksittäisiä levyjä voidaan vaihtaa mutkattomasti keskeyttämättä harjoittelua pitkäksi aikaa.

Levytankosarjat

Levytanko on metallinen tanko johon voidaan lisätä levypainoja tarpeen mukaan. Niiden laatu vaihtelee samoin kuin painomäärä, eli paljonko ne pystyvät kantamaan. Kiinnitä huomiota mukavuuteen ja materiaaleihin levytankosarja ostaessa. Turku Tampereentie. Leveys Lantionnosto on erittäin hyvä liike vahvistamaan keskivartaloasi! Keskiosa lepää nostajan niskalla kyykkyjen ja puhtaiden nostojen aikana.

levytanko ja painot halvalla

Ota yhteyttä

Ojentajatankoa käytetään ojentajalihasten eristävissä harjoituksissa. Tri Grip -sarjan levypainoissa on kätevät nostokahvat, joiden avulla levypainojen nostaminen tankoon ja pois ottaminen on helppoa. Molemmat versiot sopivat yleensä hyvin käteen ja niistä saa hyvän otteen. Hanki edullinen suojamatto kotiin. This item has been successfully added to your list. Setti sisältää seuraavat jalosteet: 6x levypaino 1.

iittala pikkupöllö

Levypainot ja – tangot | elektroninen kauppa

Lasten ulkoiluvaatteet Haalarit ja ulkoilupuvut Sadeasut Lasten takit Lasten ulkoiluhousut. Käsipainosarjat Säädettävät käsipainot Aerobic käsipainot Kiinteät käsipainot Käsipainoteline. House käsipainosetti 10kg IR Verkkokaupan maksutavat:. Yksi ratkaiseva etu on materiaali, joka suojaa kosteudelta.

Koko Suomi,

Kun keskivartalosi on kunnossa, on myös ryhtisi kunnossa, jolloin olosi on parempi ja se näkyy myös ulospäin! Uusimaa Myydään Eagle Sport Oy. Jos haluaa työkalun kasvattamaan voimaa ja lihaksia käsissä, voit valita hauis- tai ojentajatangon. Holkin halkaisija. On valmistettu kestämään isältä pojalle.