Lg 8100 55

Pilvien leikkiä. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Lisäksi sen dramaattinen kontrasti varmistaa laajemman pimeyden ja kirkkauden välisen alueen. HDR10 Pro.

LG 55UP8100 55″ 4K Ultra HD LED -televisio

Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. LG:n UHD-televisiolla on nyt ohuempi design ja minimaalinen kehys, joka täydentää sisustusta. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Game Lg 8100 55. Odota hetki Tuo maailman ihmeet luoksesi Galleriatilalla.

lg 8100 55

Tuotteen kuvat ja videot

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Säästä valitsemalla tuotepaketti! Facebook Twitter Copy Url. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta.

iittala sydän maljakko

LG 55UN (55″) LED-televisio, hinta €

Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Lisää tyylikkyyttä jokapäiväiseen elämääsi. Älykkään α7-prosessorin kohinanpoistoprosessi vähentää rosoisuutta ja laajakaistaista melua selkeämpiä kuvia varten. Malli vaaditaan. Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Helppoja tapoja, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi.

LG Super UHD 4K TV – 55” | LG Suomi

Kaikki sisältö näytetään loistavalla kirkkaudella käyttäen dynaamista, kuvakohtaista sävymappausta. URL on kopioitu leikepöydälle. Yhdessä älykkään α7 Alpha7 -prosessorin kanssa LG TV:n ainutlaatuinen prosessointiteknologia tuottaa miljardöörit värit ja syvät yksityiskohdat, herättäen piilotetun kauneuden eloon. Dual Step -kohinanvaimennus. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.