Lg Sj 4

Sulje Siirry kassalle. Kun ASC tunnistaa, että kuuntelet keskustelua, se säätyy heti antamaa kristallinkirkkaan puheäänen, kun se tunnistaa toimintaa, se korostaa bassoa lisäpotkuksi. Harmoninen kokonaissärö THD. Ei tuloksia. MacBook Pro.

LG SJ4 Soundbar

Tuotemerkki : The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Muokkaa tätä tuotesivua. Määrät ovat rajoitettuja. Bluetooth-valmius: herätä soundbarisi milloin vain. Ääni alkaa sillä hetkellä, kun siirrät sen Sound Bariin.

lg sj 4

Tuote-esittely

Korkean tarkkuus luo luonnollisen äänen. Näitä ostetaan nyt:. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Info muutettu : 14 Apr The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat’s system.

audi s1 2012

LG SJ4 Soundbar | LG Suomi

Scroll Left Scroll Right. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Kun äänenvoimakkuus ylittää desibelin, voi jopa suoraa vahinkoa tapahtua. Se tarjoaa soveliaan äänen tasapainon riippumatta äänenvoimakkuudesta. Icecat Add-ons.

Tuotetiedot LG SJ3 soundbar-kaiutin Musta kanavaa W (SJ3)

Muut ominaisuudet. LG SJ3. Jos käytät Netti Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Kaikki oikeudet pidätetään. Ei tuettu. LG SJ3, 2.