Lg Soundbars Sn5

Varaa huolto Onko sinulla tuote joka vaatii huoltoa? Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Lelut ja pelit. Mitä mieltä ihmiset ovat. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Osta verkossa Osta verkossa.

LG SN5 2.1 Soundbar -äänijärjestelmä

Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori. Facebook Twitter Copy Url. Määrät ovat rajoitettuja. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. URL on kopioitu leikepöydälle.

lg soundbars sn5

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Mitä mieltä ihmiset ovat. Laajennettu mikrofoni Logitech Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta. Audio ja musiikkilaitteet. Näiden evästeiden avulla voimme tarjota sinulle käteviä toimintoja, kuten tuotearvosteluja ja tuotevideoiden toiston verkkoselailusi aikana. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Meridian on kehittänyt vallankumouksellinen ja tehokkaan musiikin MQA-suoratoistotekniikan, jonka antama äänenlaatu on paras mahdollinen.

käytetyt toimistokaapit

lg bhpwn kotiteatteri Löydä kaikki kuva ja

Äänen luominen yhdessä. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Vinkkejä turvalliseen kaupankäyntiin. Striimaa musiikkia puhelimesta tai tabletista suoraan soundbariin. Sulje vain silmäsi, niin huomaat eron!

LG Sound Bar SN5Y PDP

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Meridianin johtavat tekniikat. DTS Virtual:X 2. Tekoälyteknologian ja kolmiulotteisen Dolby Atmos -tilaäänen ansiosta saat ällistyttävät elokuva- ja pelikokemukset. Kaupan kaikki ilmoitukset