Li-ion Akun Suojapiiri

Toimitus valitsemaasi Li-ion akun suojapiiri toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Li-FePo Kennot ja piirikortit. Vahvoja tikkaita pitkin pääsee turvallisesti uimaan ja takaisin laiturille. Toimitukseen ei sisälly perille asti kantoa, ellei siitä OLE erikseen sovittu tilauksen yhteydessä maksullinen lisäpalvelu. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Mikäli tuote on asennettu tai sitä käytetään vastoin sen käyttötarkoitusta, tai tuote on avattu, tehty mitään omia kytkentöjä, vaihdettu liittimiä tai mitenkään muutoin muutettu tuotetta alkuperäisestä ilman maahantuojan lupaa, ei takuu OLE voimassa.

SUOJAPIIRI KOLMELLE LI-ION-KENNOLLE

Heti verkkokaupasta 2 kpl. Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Palautus on tehtävä viipymättä sen jälkeen kun palautuksesta on sovittu, kuitenkin viimeistään 14 vrk sisällä palautuksen sopimisesta. Kun tilaat, et saa vanhoja varastossa pyörineitä akkuja. Nyt teemana on some-huutelijat. Jaa, no mites luulet toimivan yhden 1,5V pariston lamppujen?

li-ion akun suojapiiri

Ajankohtaista

Liity kanta-asiakkaaksi! Heti verkkokaupasta 3 kpl. Miten vaarallinen on akku nyt ilman piiriä? Akku sisältää hyvin suuren määrän energiaa ja sen takia voivat aiheuttaa vaaratilanteen huolimattomasti käsiteltynä. Asiantuntijat apuna Akkuasiantuntijamme auttavat sinua tarvittaessa tuotteen valinnassa, jos et löydä oikeaa tuotetta, kysy! Safety, kuinka kennon tulee kestää kestää rääkkiä räjähtämättä.

korkeavyötäröiset hameet

SUOJAPIIRI KOLMELLE LI-ION-KENNOILLE

Just Nyt – Ajankohtaista. Noudata aina seuraavia varo-ohjeita käsitellessäsi Li-ion akkuja:. Heti verkkokaupasta 8 kpl Kuopio. Vaikka olisivat nimellisesti saman kapasiteetin omaavia, poikkeavat ne keskenään käytännössä kapasiteetiltaan. Vene- caravan- ja vapaa-ajan akut. Jaa, no mites luulet toimivan yhden 1,5V pariston lamppujen? Älä esim.

2S 7,4V suojapiiri Li-ion akulle | Lapin Akkumaailma Oy

Niin yksinkertaisesti että hakkurilla hakataan se ledille sopivaksi eli yli 3V. Safety, kuinka kennon tulee kestää kestää rääkkiä räjähtämättä. Sikäli turvallisia kennoja vaikka syväpurettuja olisivatkin. Omasta pyörästä sähköpyörä – paras tapa sähköpyöräilyyn! Hyvinvointi- ja terveysakut.