Liiketunnistin Valo Aurinkokenno

Tilauksen seuraaminen Asiakas voi seurata tilauksen etenemistä Suomen Valotorni Oy:n verkkosivulla World Wide Web. Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa. Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan tai tilaa tavaraa. Hakumenettely: Hakumenettely.

Ulkovalaisimet

Tilaamisen yhteydessä asiakas voi rekisteröityä Suomen Valotorni Oy:n asiakkaaksi. Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten, emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Jos olet palauttanut jalosteet 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta, ei liiketunnistin näkyvä valo aurinkokenno tarvitse erikseen tehdä peruuttamisilmoitusta. Just Nyt – Ajankohtaista. Tuotekoodi: Suodata arvosteluja:. Syötä toimitusosoitteen postinumero Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan.

liiketunnistin valo aurinkokenno

Jäikö vielä kysyttävää?

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa. Akku 3,7V, 0mhAh litium. Aurinkopaneelijärjestelmä valaisimet. Aurinkopaneelin telineet. Just Nyt – Ajankohtaista. Asiakkaalle lähetetään myös sähköpostitse ilmoitus, kun tilaus on lähetetty. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

lastenistuin isofix

LED-valonheitin Harju 4W IP44 aurinkokennolla ja liiketunnistimella |

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Rekisterinpitäjä Suomen Valotorni Oy PL Tornio Y-tunnus: Rekisterin nimi Suomen Valotorni Oy:n asiakasrekisteri Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Valotorni Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Aurinkokennovalaisin upotettava. Yhteensopivat jalosteet. Maksutavat Postiennakko liiketunnistin näkyvä valo aurinkokenno Matkahuollon bussiennakko Tilaus maksetaan noudettaessa. Istutus ja aitatarvike.

Aurinkokennovalaisimet | Valotorni

Maalaus- ja muuraustarvikkeet. Soita arkisin klo. Tuotteilla on normaali valmistajan takuu. Varaamme oikeuden vaihtaa toimitustapaa, mikäli valittu toimitustapa ei OLE mahdollinen. Tilauksen seuraaminen Asiakas voi seurata tilauksen etenemistä Suomen Valotorni Oy:n verkkosivulla WWW. Liiketunnistimen tunnistusherkkyys, valaisuaika ja luksitaso on säädettävissä.