Lisäpitkien Kytkentä

Lisävalot voi asentaa monella tapaa. Kytketään suoraan valaisimen liittimeen. Helpompi kuin rele kytkentä Relekytkentääkin helpompi asennustapa on käyttää valmista kytkentäsarjaa. Mikäli lisävaloja on useampia, kannattaa niiden valokeilat suunnata toistensa viereen, jolloin valokeila levenee sivusuunnassa huomattavasti. Aseta sulake takaisin sulakepesään. Kuten ohjeissakin sanotaan, jos on epävarma siitä, minkälaiset valot omassa autossa on ja voiko lisäpitkien kytkentä asentaa turvallisesti tällaisen lisävalon, kannattaa lisäpitkien kytkentä asiantuntijalta apua.

OHJE – LISÄVALOJEN ASENNUS AUTOON – KUVA- JA VIDEO-Ohjeet

Töihin Lumiselle. Tällaisella liitännällä kaukovalojen kytkeytyessä päälle, keltainen johto antaa herätteen releelle, joka kytkee virran lisävaloon. Lisävalon kiinnitys Aseta valaisin telineeseen ja kiinnitä se mukana tulevilla pulteilla. Tilaukset: Myymälä lisäpitkien kytkentä Ma-PeLa Alla asennusohje can-väyläohjattuihin autoihin video-muodossa. Tällöin kytkintä ei tarvitse asentaa lainkaan.

lisäpitkien kytkentä

Lisää lukemista lisävaloista

Vanha kunnon ruuvimeisseli on kuitenkin hyvä apu monissa tilanteissa. Mikäli ei, tulee herätevirta napata can-väylästä tai XBB älyreleellä. Tukiraudoilla paneelin olemus muuttuikin heti todella jämäkäksi. Puhdista kilven alla oleva maalipinta, ja aseta teline rekisterikilven paikalle. Rekisterikilven ruuvien päällä on usein valkoiset peitehatut, jotka voi irroittaa ruuvitaltan avulla.

focus explore 10x42

Lisävalon asennusohje – huimasti lisävalaisua pimeille mökkiteille!

Poista relejohtosarjan sulake. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Nyrkkisääntönä on, että relekytkentä onnistuu ongelmitta autoille, joiden omat kaukovalot toimivat halogeenipolttimoilla. Herätevirran kytkeminen Yleensä herätevirta kytketään auton pitkien valojen polttimon plus-johtoon. Tilaamassamme paketissa oli LED-paneelista lähteviin johtoihin lisäpitkien kytkentä sanottu DT-liitin, jolla yhdistäminen käy kätevästi. Syksyllä astui lisäpitkien kytkentä uusi valoasetus, joka sallii auton omien kaukovalojen lisäksi kappaletta E-hyväksyttyjä lisäkaukovaloja.

Lisävalojen kytkentä ja asennus ✔️ –

Oikean johdon löytäminen: Pitkien valojen virtajohto löytyy helpoiten käyttämällä yleismittaria: etsi ensin potentiaaliset johdot kaukovaloumpion takaa ja mittaa mihin johtimeen tulee virta, kun pitkät kytketään päälle. Rekisterikilpi irti, lisävaloteline mukana tulevilla ruuveilla kiinni ja LED-paneelin kiinnikerauta telineeseen. Sulake kytketään akun plusnavan ja releen liittimen 30 välille. Joissain autoissa auton alkuperäiset pitkät valot ovat ns. Kilpitelineeseen kiinnitetään lisävalojen mukana tulevat kiinnikkeet joihin itse valo tulee kiinni. Releen musta maajohto kytketään rengasliittimellä akun miinusnapaan, auton runkoon tai muuhun maadoituspisteeseen. Valostore tarjoaa lähes jokaisesta valosta myös täydellisen setin, jossa on mukana valon lisäksi valolle sopiva relejohtosarja, sekä valolle sopiva rekisterikilven taakse tuleva teline.