Logitech G403 Specs

Käytämme evästeitä jotta voimme antaa sinulle parhaan kokemuksen sivuillamme. Koti ja sisustus. Syvyys : 41 mm. Yksi tämän sarjan ja erityisesti tämän kuulokemikrofonin tärkeimmistä ominaisuuksista onkin, että se on suunniteltu yhteistyössä ammattipelaajien kanssa. Peluu on Logitech G:lle elämäntyyli. Screenshots Home Discussions Workshop Market Broadcasts.

Logitech G403 Prodigy Wired Gaming Mouse

Logitech G sponsoroi myös satoja ammattilaisia ja ammattilaisjoukkueita kautta maailman ja tekee yhteistyötä urheilijoiden kanssa suunnitellakseen mahdollisimman voittoisia välineitä logitech g403 SPECS. Kevyet materiaalit ja kumiset tarttumapinnat takaavat, että pelimaratonisi voivat kestää niin pitkään kuin haluat. Kuva ja ääni. Tilaa Logitech G. Liity Vertaa.

logitech g403 specs

G402 Hyperion Fury

Valitse oikean tyyppinen liitin huolellisesti ostaessasi hiirtä. Save your settings to the memory on the mouse and use your settings on any PC without needing additional software or requiring a log in to use them. Lue lisää Tuotekuvaus. Tärkeintä meille on kuitenkin se, mikä pelaajia odottaa tulevaisuudessa. Tilaa Logitech G.

halpoja telttoja

G Hyperion Fury FPS Gaming Mouse – Logitech

Logitech g403 System to Plan Early Childhood Services classic edition of the Nomination Committee badge. Musta Naga Pro -pelihiiri. Tuote perustuu Pixartin tunnistimeen, joka kykenee peräti 16 dpi:n herkkyyteen, IPS:n seurantanopeuteen ja 40 G:n kiihtyvyyteen. Sulje ikkuna. Tuotteen väri: Musta. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne.

Osta Logitech G Prodigy Wired Gaming Mouse

CE technology, which enables content creators to dial up professional vocal effects and custom presets at the push of a button. Sen kevyt runko ja ihanteellinen pelianturi ovat suunnitellut toimimaan nopeammin kuin aiempien hiirien ja sen tarkkuus vastaa kork Home Discussions Workshop Market Broadcasts. Painikkeen tyyppi. Katso alta, onko meillä sinulle sopivia paikkoja vapaana. ASTRO Gaming, a leader in premium video gaming equipment, has continually innovated and forever redefined what pro gamers can expect from their audio equipment.