Logitech M3

Käyttömukavuutta lisäävät kumiset tarttumapinnat. Tekniset tiedot. Universal Serial Bus langaton. Logitech Logitech m3 Wireless Mouse, langaton hiiri Ilmoita virheellisestä tiedosta. Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Samaiseen Universal Serial Bus-pulikkaan voi liittää myös muita langattomia laitteita. Tämän lisäksi vierityspyörää kallistamalla voit selata verkkoa eteen- ja taaksepäin.

Langaton M325-hiiri

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Langaton Mhiiri Täysi koko ja mukavat kumiset kyljet. Langaton ja käteen sopivaksi muotoiltu hiiri, logitech m3 tarjoaa entistä paremman yhdistelmän tarkkuutta ja käyttömukavuutta ja joka on suunniteltu erityisesti internetin selaamiseen. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. M on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien kanssa — Windows ®macOS, Linux ® Painikkeiden logitech m3 Logitech Options -ohjelmistossa ei OLE mahdollista Linuxissa. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Langattomat hiiret.

logitech m3

Tuotetiedot

Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Yhteys Yhteystyyppi : 2,4 GHz:n langaton yhteys Langaton kantama : 10 m Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Lisää tämä hiiri kannettavaan tietokoneeseesi, kun haluat ergonomisemman käyttöympäristön kuin kiinteällä kosketuslevyllä. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Google ei OLE vastuussa tämän tuotteen toiminnasta eikä siitä, että tuote noudattaa turvallisuussäännöksiä.

ikea paviljonki

Logitech Wireless Mouse M langaton hiiri, hinta 23 €

Hiiri on suunniteltu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. Lisätietoja Logitech Optionsista. Logitechin ergonomialaboratorion logitech m3 lokakuujohon osallistui 23 käyttäjää ja jossa käytettiin kahta Logitechin vakiohiirtä ja kahta vakiomallista kiinteää kosketuslevyä. Xbox Series X, pelikonsoli. Yhteys Yhteystyyppi : 2,4 GHz:n langaton yhteys Langaton kantama : 10 m Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

Logitech M, halvin hinta 23€

Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Tämä on M — täysikokoinen langaton hiiri, joka takaa, että työskentely on mukavaa ja siirtyminen vaivatonta tunnista toiseen. Langaton hiiri usealle laitteelle. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Vain vähittäismyyntikanava.