Logitech Mx518

Multitronic JNT Jakobstad. Kuten moni logitech mx518 jo ilmaissutkin, hiiri on loistava pelikäyttöön. Palautetta sivustosta. Esimerkiksi sujuvasti ylettyminen kauimmaiselle peukalon näppäimelle on hankalaa äkkinäisessä pelitilanteessa. Hiirimatot -osaston suosituimmat jalosteet alk. Miinusta kuitenkin oikeasta painikkeesta joka ei meinaa enää ottaa painallusta kunnolla.

Logitech G MX518

Ilman reaaliaikaista tarkkuuden säätömahdollisuutta, kuten tässä hiiressä, ei kannata lähteä leikkimään sotaa, ainakaan verkkopeleihin Liikkuminen ja ulkoilu. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Web: WWW. Hiiri istuu mainiosti käteen, jos ei logitech mx518 olemaan pieni käsi kyseessä kuten itselläni.

logitech mx518

Tuote-esittely

Uskallan sanoa että tämä hiiri tulee palvelemaan vielä useita vuosia. Välillä pientä naksumista. Myös kaverilla oli sama ongelma. Ilmoita asiattomasta arvostelusta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Maarianhamina: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tuntematon.

5w40 top tec

Logitech G MX Gaming Mouse, halvin hinta 20€

And we heard you. Logitech MX -pelihiiri ylittää odotuksesi ja inspiroi sinua parempiin pelisuorituksiin. Ehkä paras optinen hiiri, mikä minulla on ollut, muiden Logitechien ohella. Logitech mx518 tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. MX on juuret kovaan pelaamiseen kehitetty hiiri, joka hoitaa asiansa kunnialla. Multitronic Mariehamn Logitech mx518 toimitus: Tuntematon.

Logitech MX Gaming Mouse Black | Telia

Uskallan sanoa että tämä hiiri tulee palvelemaan vielä useita vuosia. Hankkisin Logitech MX 6 – 7 vuotta sitten kun läppärin mukana tullut hiiri lakkasi toimimasta ensimmäisen vuoden aikana. Miikka Laitila Ilmoita asiattomasta arvostelusta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Lisäksi pelihiiri on varusteltu sisäisellä muistilla, kahdeksalla päivitettävällä painikkeella ja parannetulta johdolla ja kestävyydellä.