Logitech Z625 2.1 Thx

Kerro, niin korjaamme asian. Logitech Z 2. Hinnat ja varastotiedot. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja.

Logitech Z625 surround speaker

RCA-tuloliitäntä : 1. Käyttöehdot Palaute. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Päivän tarjoukset.

logitech z625 2.1 thx

Tuote-esittelyjärjestelmä

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Lue tuotearvostelua Lue tuotearvostelua. Audio ja hifi Kaiuttimet PC-kovaääniset 2. Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Odota hetki Zkaiutinjärjestelmä bassokaiuttimella Lumoava THX-ääni musiikillesi, elokuvillesi ja peleillesi. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli.

canon objektiivit tori

Logitech Z THX kovaääniset, hinta €

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Alin hinta. Halutessasi voit pitää ne kaikki kytkettyinä ja vaihtaa niiden välillä mielesi mukaan. Hintakehitys Korkein hinta. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Kiinteiden säätimien avulla voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta ja basson määrää mielesi mukaan. Logitech z625 2.1 thx usein kysytyt kysymykset.

Logitech Z kaiutinjärjestelmä THX-sertifioidulla äänellä

Yksi Logitechin myydyimmistä pöytäkaiuttimista Perustuu Yhdysvaltojen itsenäisiin myyntitietoihin. Tämä 2. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Logitech Z THX 2. Virta, äänenvoimakkuus, basso ja kuulokeliitäntä – kaikki satelliittikaiuttimessa, joten täydellinen ääni on käden ulottuvilla. Avaa lisää tietoja klikkaamalla alla olevia otsikoita.