Lounas Hervanta

Katso lounas hervanta lounaslista ravintolan sivuilta! Tarjolla on keittolounas ja kaksi lämmintä vaihtoehtoa, joista toinen kasvisvaihtoehto. Lähistöllä Suosikit Lähistöllä Opiskelija. Tilaa ruokaa. Pieni makea veg, ga, ja kahvi. Ma Lounaspassilla joka

LOUNAS TAMPERE HERVANTA

Zarillossa tarjolla lounaalla burgereita, pihvejä ja lounas hervanta. Sisältää salaattipöydän, ruokajuomat, leipää, kahvia ja pikkumakeaa. Lähistöllä Suosikit Lähistöllä Opiskelija. Jukka Palo puh. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Katso viikon ruokalista.

lounas hervanta

Avoinna arkisin klo 10.00 – 14.00

Hiillostettu siikasalaatti a, g l m. Lisää ravintolasi palveluumme. Lataa sovellus. Zarillo-ravintoloissa saat lounaspassilla joka Sivustolla käytetään evästeitä. Uunikalaa hollandaisella, keitetyt perunat l. Naudan jauhelihapihvi, aurajuustoa, cheddarkastiketta ja paistettua ananasta.

led bluetooth lasit

Il Posto – Lounas

Hervanta Lounas hervanta Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Uunipaahdettua tuoretta merilohta ja limevoikastiketta l G. Haitarin iso lounasburger: Juustot- pekoni- chili- tai kasvisburger maalaisranskalaisilla. Katso viikon ruokalista. Lue lisää.

Lounas Hervanta – Syö hyvää, tee hyvää!

Sisältää salaattipöydän, ruokajuomat, leipää, kahvia ja pikkumakeaa. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo Pizzat 1. Ravintoloitsijalle Lounaat. Panini bar: broiler-pekonipanini tai tomaatti-mozzarellapanini ja bataattiranskalaisia.