Lounas Oulun Keskusta

Toggle navigation. Tervetuloa taas Café Liljaan! Lounas sisältää salaattipöydän, valitsemasi pääruuan, sekä kahvin tai teen. Oulun keskustassa, Kulttuuritalo Valveella! Cafe Piha Antell.

Tervetuloa Unirestan opiskelijaravintoloihin!

Health to Organic-kahvilassa on tarjolla erilaisia alkoholijuomia. Päivän piristää herkullinen lounas. Lounaseen sisältyy päivän salaatti, basmati riisi, naan leipä sekä kahvi tai Nepalilainen tee. Paahdettua kukkakaalisosekeittoa L, G. Tervetuloa herkuttelemaan myös viikonloppuisin kello !

lounas oulun keskusta

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta!

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös erilaisia yksityistilaisuuksia. Ylpeytemme on tarjota ateriamme, jotka ovat valmistettu tuoreista ja laadukkaista aineksista. Meiltä saat myös Siipiweikkojen koukuttavalla kastikkeella maustettuja rapeita kanansiipiä! Ma Varattavissa kaksi valoisaa ja viihtyisää kabinettia, joista toinen soveltuu maksimissaan 24 hengelle ja toinen 14 hengelle.

guasha comprar

Health to Organic

Broileria, lime-hollandaisea ja grillattua ananasta. Amarillo Oulu. Ravintola Beijing Oulu. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää! Ylpeytemme on tarjota ateriamme. Pekurin buffet tekee paluun. Meiltä saat myös Siipiweikkojen koukuttavalla kastikkeella maustettuja rapeita kanansiipiä!

Ravintola Pannu, Oulu – Rentoa ruokaa ja tunnelmaa Oulun keskustassa

Väkijuomat Health to Organic-kahvilassa on tarjolla erilaisia alkoholijuomia. Health to Organic-kahvilassa on tarjolla Pauligin tuoretta paikan päällä jauhettua tumma- ja vaaleapaahtoista kahvia. Lounas ma—pe klo Lupaamme, että et tule pettymään. Broileria, lime-hollandaisea ja grillattua ananasta.