Luettuja Satuja Lapsille

Analyyttiset Analyyttiset. These cookies will be stored in your browser only with your consent. Basson aamusetti. Mikko Mallikas on oikukas. Sieltä löytyy nyt myös ihan uudet viidennen kauden sadut!

Tervetuloa Suomen suosituimpien satujen pariin!

Joulupukin jäljillä. Tarina Tinkasta, joka luettuja satuja lapsille varoituksista huolimatta vetää karkkiöverit. Painamalla ”Hyväksy kaikki”, myönnät oikeuden kaikkien keksien asentamiseen. Tämän sadun on kirjoittanut Mette Newth, ja se kertoo liskosta, joka ei halunnut olla kauhea vaan kaipasi ystävää. Mutta sitten tapahtuu jotain käsittämätöntä ja kaikki muuttuu.

luettuja satuja lapsille

Top Podcasts In Kids & Family

Tutustu soittimiin! Tinkan karmea karkkiähky Tarina Tinkasta, joka päättää varoituksista huolimatta vetää karkkiöverit. Vuokko ja Keke -imeväisikäiset ryöstäjinä Imeväisikäiset Vuokko ja Keke päättävät ryöstää koruliikeen. Vihreä Kettu tiesi kuin taikaiskusta, mitä nyt oli tehtävä. Imeväisikäiset kampaajalla Kreisit vauvat Vuokko ja Keke karkaavat kauppakeskuksessa vanhemmiltaan ja ryhtyvät kampaajiksi. Ääneen luettuja satuja lapsille! Välttämättömät evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston moitteettoman toiminnan kannalta.

finlux 24 smart tv

Suomen suosituimmat lasten sadut netissä

Nelli sanoi. Tutustu soittimiin! Kettu vilkaisi Nelliin epäluuloisesti. Girl’s Girls Massamedia. Liisa ihmemaassa ….

Maksuttomia klassikkosatuja luettavaksi ja kuunneltavaksi perheen yhteisiin hetkiin | Deoksiribonukleiinihappo

Pikku Prinssi …. Tämän sadun on kirjoittanut Else Holmelund Minarik ja se kertoo karhusta, joka ajattelee lentävänsä kuuhun. Mikko Mallikas on oikukas. Sveriges Radio. Tällä kertaa vuorossa on Lumikki ja 7 kääpiötä. Kakkakikkare laittaa Terveys-Mairelle jauhot suuhun ja tekee selväksi, miksi kädet ihan oikeasti kannattaa pestä.