Lumene Blur Classic Beige

Tuotteessa melko hyvä peittävyys, tuntuu kevyeltä iholla ja tuotetta pystyy kerrostamaan. Sähköpostilla: asiakaspalvelu lyko. Hajusteeton koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Lue lisää evästeistämme. Lumenen Blur 16H Longwear Foundation on täyteläisen peittävä meikkivoide, joka häivyttää ihohuokoset ja ihon epätasaisuuden ja antaa virh Sun Mar 27 CET

LUMENE Blur 16h Longwear Foundation SPF15 No.1 Classic Beige 30ml

Eleven Eleven. Juhlat ja sesonki. Mulla keltapohjainen iho ja 2 taittaa punaiseen. Yleiset ominaisuudet. Uudet asiakkaat.

lumene blur classic beige

Ostetaan usein yhdessä

Rekisteröityneet asiakkaat. Ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita. Levitä sitä tasaisesti kasvoille meikkisienellä, meikkivoidesiveltimellä tai sormenpäillä aloittaen keskeltä ja edeten kohti kasvojen reunoja. Toimitusvaltioksesi on Latvia Liettua Suomi Eesti. Autamme selvittämään, miten saat kiharasi pysymään kauemmin, mikä huulipuna sopii viikonlopun asukokonaisuuteen, mikä partatrimmeri antaa parhaat tulokset tai mihin ihmeeseen tilausvahvistus on kadonnut – olemme täällä sinua varten! Lähellä minua.

lautapelit finder

Blur 16H Longwear SPF15 Foundation 1 Classic Beige – Lumene – KICKS

Yhteydenotto Usein kysyttyä. Tyhmiä kysymyksiä ei OLE olemassa – Ota rohkeasti yhteyttä! Yhdessä valoa heijastavien pigmenttien kanssa toimiva, tasoittava silikoniteknologia häivyttää optisesti pienet juonteet ja ihon epätasaisuudet — tuloksena välittömästi virheettömän näköinen ja heleä iho. Kauneus ja terveys. Lisää ostoskoriin.

LUMENE Blur 16h Longwear Foundation SPF15 No.1 Classic Beige 30ml | LOVERTE

Uutuudet ja tarjoukset. Keittiö ja ruokailu. Piha ja puutarha. Lämmin suositus! Mies Nainen. Muut asiakkaat valitsivat.